Yandex Metrica
SON DAKİKA

İslam Memiş'ten altın yatırımcısına uyarı! 'Hemen satalım diye gaza gelmeyin yeni rekorlar göreceğiz'

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına uyarıda bulundu. Elinde altın bulunduran yatırımcı altın fiyatlarının yükselmesiyle hemen satalım düşüncesine yönelirken Memiş, 'hemen gaza gelme kardeşim' diyerek uyarıda bulundu. Altında yeni rekorlar geleceğini söyleyen Memiş, ''İkinci haftayı bırakıyoruz yılda, 11.5 aylık süreç var önümüzde. Ne fiyatlar göreceğiz daha." dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:18

Finans analisti İslam Memiş, 'Altın ve gümüş yatırımcısı dikkat!' başlıklı son videosunda, dikkat çeken uyarılarda bulundu. 

Piyasalarda yer yerinden oynayacak! Altın borcu olanlar dikkat: Altında dananın... Haberi Görüntüle

HAZİRAN AYLARINDA 6000 BİN SEVİYELERİNİ GÖREBİLİRİZ

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, şu değerlendirmelerde bulundu:

Bu haftayı nasıl geride bıraktık, altın ve gümüşte yükselişler devam edecek mi, altın ve gümüş almayanlar için fırsat sürer mi, dolar ve euro yükselişi sürer mi, bu gibi sorulara yanıt vermeye çalışacağım.

Borsa İstanbul bu haftayı dalgalı bir seyirle tamamladı. 4964 puanda. 5000 altında kapanışlar devam ediyor. Özellikle haziran ayında ya da sonraki süreçlerde 6000 bin puan seviyesini görebiliriz.

Tüm çocuklu ailelere BEDAVA destek: PTT’den TCKN’ye yatacak! 5330 TL... Haberi Görüntüle

2024 AFAD kira yardımı nasıl ve nereden alınır? Depremzede kira... Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN YENİ REKOR KIRDI

İslam Memiş, gram altın ve ons altınla ilgili beklentilerini ise şöyle sıraladı:

Gram altın TL 1155 lira seviyesinde ama Kapalıçarşı'da 1175-80 lira aralığında. Hafta boyunca yükseliş trendindeydi, yeni bir rekor kırdı. Gram altın tarafında sık sık yeni rekor cümlelerini çok duyacaksınız. 1180'lerde 1250, 1280, 1400, 1600, böyle rakamları görmeye devam edeceğiz. Kısa vade uyarım vardı. Bu hafta ABD'de enflasyonu takip ettik. Yüzde 6.5 civarında beklenti doğrultusunda enflasyon geriledi. Bununla emtia fiyatlarındaki ralli de hızlandı. Dolar endeksi 102.50'ye kadar geriledi. Fed'in 1 Şubat'taki faiz toplantısında 25 baz puanlık artışa kesin gözüyle bakılıyor. Bu yıl hemen hemen her gün altın fiyatlarında yeni rekorlar görülüyor haberlerini sık duyacağımızı belirtmek isterim. Ona göre gardınızı alın. Kısa vadeli, bir iki haftalık geri çekilme olabileceğini de ifade etmiştim. Ons altın 1907 dolar seviyesinde. Dikkat etmekte fayda var. Onun altında 1835 dolar seviyesini destek olarak takip edeceğim.

Faturası yüksek gelen vatandaşlara müjde! Tam 500 TL para iadesi... Haberi Görüntüle

2024 Mart-Nisan fındık fiyatları ! Güncel Fındık kg fiyatı kaç... Haberi Görüntüle

ALTININIZI YÜKSELDİ DİYE SATMAYIN YENİ REKORLAR GÖRECEĞİZ

Elinde altın buluduran yatırımcısı çok yükseldi, hemen satalım düşüncesindeyse gaza gelme kardeşim, yeni rekorlar göreceğiz. Makas aralığı alıp satanlara fırsat vermeyecek. Bugün birkaç bankayı araştırdım, ekrana baktım, 35-40 lira makas aralığı var. Burada senin 1170 liradan sattın, 40 lira gelecek, yerine malı koyacaksın, makas aralığında nereden o fırsatı yakalayacaksın. Al sat piyasasını bitirdiler, kolay kolay yaratmayacaklar. 1170'ten bozdun, kaçtan alacaksın, yerine koyamazsın. Elindeki varlıklarına sahip çık. 1300'ü gördün, 1400'ü gördün, gaza gelme. Varlığına sahip çık. Satmak bir şey değil ama yerine koyamazsın. O yüzden gaza gelme. İkinci haftayı bırakıyoruz yılda, 11.5 aylık süreç var önümüzde. Ne fiyatlar göreceğiz daha.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading