Yandex Metrica

İslam Memiş'ten altın yatırımcıları için sürpriz uyarı! Altın ve dolar biriktirenler bu açıklamaya kulak verin: Çok kazandıracak!

İslam Memiş'ten altın yatırımcıları için sürpriz uyarı! Altın ve dolar biriktirenler bu açıklamaya kulak verin: Çok kazandıracak!

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın, euro ve dolar değerlerine dair taze öngörüler sundu. Gram altın, ons altındaki geri çekilme sonrası ekonomist İslam Memiş'ten oldukça dikkat çekici bir döviz açıklaması geldi. Döviz almayı düşünenler, kulak verin! İslam Memiş, 'Hangisi daha yüksek çıkacak, Dolar mı Euro mu?' başlıklı açıklamasında sürpriz bir duyuru yaparak, yatırımcının nasıl bir yol izlemesi gerektiğini dile getirdi.

Ekonomi

08.02.2024, 09:44

İslam Memiş 'Hangisi daha yüksek çıkacak, Dolar Euro mu?' başlıklı açıklamasında sürpriz bir duyuru yaptı. Altın, ABD ekonomisinde beliren direnç belirtilerinin Fed'in faizleri arttırma olasılığını yükseltmesiyle, yaklaşık dört ayın en büyük haftalık düşüşüne hazırlanıyor.

Ons ve gram altında yeni rekor! Bayram tatili dinlemeyip artmaya devam etti: İşte güncel rakamlar Ons ve gram altında yeni rekor! Bayram tatili dinlemeyip artmaya... Haberi Görüntüle

DOLAR MI EURO MU? 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten oldukça dikkat çekici bir döviz açıklaması geldi. "Hangisi daha yüksek çıkacak, Dolar mı Euro mu?" başlıklı makalesinde Memiş, Euro borçlusu olan ve Eurosu bulunanlara çağrıda bulundu. Dolar hakkında çarpıcı bilgiler paylaşan Memiş, yatırımcılara Euro konusunda öneri sundu. Altın, ABD'de kuvvetli ekonomik verilerin Fed'in faizleri arttırma olasılığını yükseltmesiyle, yaklaşık dört ayın en büyük haftalık düşüşünü yaşıyor. Bu defa İslam Memiş, altın yerine başka bir seçeneği işaret etti!

Absürt ücretlere boykot büyüyor: Restoran ve kafeler bomboş kaldı! Absürt ücretlere boykot büyüyor: Restoran ve kafeler bomboş kaldı! Haberi Görüntüle

PİYASALAR ABD'DEKİ BORÇ KRİZİNE ODAKLANDI 

İslam Memiş'in "Hangisi daha yüksek çıkacak, Dolar mı Euro mu?" başlıklı açıklaması şu şekilde: Global piyasalar ABD’deki borç krizine odaklandı.

Sorun giderilir, yeni sorun doğmaz. Fakat bu hafta küresel piyasalarda dolar değer kazanırken euro değer kaybetti. Dolar endeksi (dxy), 104,20 seviyesine tırmandı, EUR/USD paritesi ise 1,07’ye düştü. İçeride, seçimlere bir gün kala, TL’leri olanlar dolar mı, euro mu sorusuna yanıt arıyorlar.İki hafta önce döviz bürolarında kuyruklar vardı, bu hafta ise yok.

Kabine bugün toplanıyor! Yeni torba yasanın detayları belli oldu: 3600 ek gösterge, 5 yıl erken emeklilik, taşerona kadro.... Kabine bugün toplanıyor! Yeni torba yasanın detayları belli oldu: 3600... Haberi Görüntüle

DOLAR VE EURO'DA ARTIŞ DEVAM EDECEK 

İki hafta önce 22,40-22,60'dan dolar satın alanlar vardı, bu hafta ise 21,16'dan.TL bazında düşünüldüğünde, dolar ve euro değerlerinde artış trendini sürdürüyorum.Fakat bir tanesinin daha avantajlı olduğunu belirtebilirim. O da EURO. EUR/USD paritesinin 1,07'ye düşüşü, orta ve uzun vadeli düşünüldüğünde avantajlı. Çünkü dolar endeksinin bu yıl 92-94 ve 2024'te 70 seviyesine düşme ihtimali güçlü. EUR/USD paritesinin 2024'te 1,20'nin üzerini test etme olasılığı da var. Dünya genelinde dönen paranın yüzde 80'i dolardı.Bu oran yüzde 60'a düştü.Yani, ülkeler yavaş yavaş doları terk etmeye başlıyor.Bunu ben söylemiyorum.Bu hafta açıklama yapan Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva söyledi. Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde ise “Dolar ve Euro'nun durumları kesin ancak sabit olarak görülmemeli” dedi.İşte bu açıklamalar (dolardan uzaklaşma eğilimi) euro yatırımcısı için olumlu bir süreç olacak.Euro yatırımı yapacak olanlar ve euro borcu olanlar süreci bir kez daha gözden geçirmeli.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading