Yandex Metrica

İslam Memiş'ten 84 milyona son uyarı! Bunun olacağını tam 1 ay önce söylemişti

İslam Memiş'ten 84 milyona son uyarı! Bunun olacağını tam 1 ay önce söylemişti

Ekonomik öngörüleriyle yoğun bir yatırımcı kitlesi tarafından takip edilen Finans Analisti İslam Memiş, tam 1 ay önce o konuda yazı yazmıştı. İslam Memiş, piyasalara ilişkin yazdığı yazıyı RT yaparak 'Anımsatmak isterim' ifadesini kullandı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:23

Altın, dolar, gümüş, kripto para ve borsa hakkındaki yorumları geniş bir yatırımcı kitlesi tarafından takip edilen Finans Analisti İslam Memiş, sosyal medya hesabından yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. 

Profilinde, 6 Ocak 2023 tarihinde yazılan bir yazıyı alıntılayan İslam Memiş, 'Anımsatmak İsterim' diyerek takipçilerinin dikkatine sundu. 

Piyasaları hareketli hafta bekliyor! Orta Doğu'daki  savaş piyasaları nasıl etkileyecek?  İşte ekonomi piyasasında kur ve altın fiyatlarının seyri... Piyasaları hareketli hafta bekliyor! Orta Doğu'daki savaş piyasaları nasıl etkileyecek?... Haberi Görüntüle

BORSA İSTANBUL'DA DÜŞÜŞ DEVAM EDECEK Mİ?

Söz konusu yazısında Borsa İstanbul'a ilişkin görüş bildiren İslam Memiş, BIST 100 düşüşü noktasında takipçilerini uyarmıştı. 

İslam Memiş, yazısında şu ifadeleri kullanmıştı:

“5 bin 500 puan üzerine dikkat edin, 4 bin 900 - 4 bin 750 ve 4 bin 400 puanlar görülebilir” 

İslam Memiş, bu yazısını yeniden RT yaparak aynı görüşte olduğunu göstermiş oldu. Memiş, seçim öncesinde manipülatif hamlelere de dikkat çekmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading