Yandex Metrica

İslam Memiş tarih vererek duyurdu! Gram altın 1500 TL olacak

İslam Memiş tarih vererek duyurdu! Gram altın 1500 TL olacak

Altın ve dolara yönelik tahminleriyle adından söz ettiren Finans Analisti İslam Memiş, altın fiyatının hiçbir zaman düşmeyeceğini belirterek 1500 TL hedefini duyurdu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:51

Merkez Bankası ve Fed'in faiz kararının ardından finansal piyasalardaki hareketlilik devam ediyor. Yatırımcılara yol gösteren Finans Analisti İslam Memiş, dalgalı seyirde devam eden piyasaları yorumlayarak yeni tahminlerini açıkladı.

Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Haberi Görüntüle

"GRAM ALTIN FİYATLARI PUTİN'İN AÇIKLAMALARIYLA TOPARLANDI"

İslam Memiş şunları söyledi:

"Piyasalar bir şeyi fiyatlamamıştı. Bu da dolar kurunda yukarı yönlü fiyatları tetikler. Kapalı çarşıda bant aralığı çok geniş. Yukarı yönlü atakları normal olarak görmek lazım. Sürpriz bir karar olarak 100 baz puanlık bir indirim yaptı. Merkez Bankası'nın yılsonuna doğru tek haneli bir faiz isteği var. Beklentiler yüzde 9 civarında. Dolar tarafında kısmı bir hareket var. FED'in kararlarından sonra emtia fiyatlarında negatif bir görünüm görmedik. Ons altında tarafında bin 660 dolar seviyesi güçlü bir destek seviyesi. Buradan hızlı bir toparlanma olabilir ve bin 705 dolar seviyesine kadar çıkabilir.. Gram altın fiyatları Putin'in açıklamalarıyla toparlandı, emtia fiyatları açısından satın alınmaya başlanabilir.

AK Parti 'fahiş fiyatlar' için düğmeye bastı: Yasada ön görülen ceza 10 katına çıkarılacak! AK Parti 'fahiş fiyatlar' için düğmeye bastı: Yasada ön görülen... Haberi Görüntüle

"ÖNÜMÜZDEKİ YIL 1500'LERİ KONUŞACAĞIZ"

Türkiye'de altın , dolar ve onsun çarpılması sonucu oluştuğu için çift ayaklı ve değer kaybetmez. 20 yıl önceki fiyatlara 10 yıl önceki geçen yılki fiyatlara bakın. Gram altın hiçbir zaman düşmez. Bu yıl 1000'leri konuşuyoruz. Önümüzdeki aylarda 1200, önümüzdeki yıl 1500'leri konuşacağız. Eğer sabır noktasında bir probleminiz yoksa, al sat yapmıyorsanız. Eğer ev araba almak için para biriktiriyorsanız gram altın en iyi yatırım aracıdır. Ve her zaman kazandıran her zaman yatırımcısının yüzünü güldüren yatırım aracıdır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading