Yandex Metrica

İslam Memiş tarih vererek duyurdu! 2023'te altından daha fazla kazandıracak

İslam Memiş tarih vererek duyurdu! 2023'te altından daha fazla kazandıracak

Finans Analisti İslam Memiş, 2023 yılı yatırım araçlarına ilişkin performans öngörülerini açıkladı. Memiş, söylediği yatırım aracının 2023 yılında altından daha fazla kazandıracağını söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:14

Finans Analisti İslam Memiş, 2023 yılı için finansal öngörülerini açıkladı. ABD Merkez Bankası'nın 2023 Mart ayı itibariyle faiz artırımlarına son vereceğini söyleyen Memiş, gümüşün altından daha fazla kazandıracağını söyledi.

Türkiye'nin kısıtlaması ekonomilerini sarstı: İsrail ihracat kısıtlamasını delmeye çalışıyor Türkiye'nin kısıtlaması ekonomilerini sarstı: İsrail ihracat kısıtlamasını delmeye çalışıyor Haberi Görüntüle

GÜMÜŞTE YENİ RALLİLER BEKLİYORUM

Memiş'in konuya ilişkin açıklamaları şu şekilde:

"Gümüş için beklentimiz gram tarafından 20 ons tarafından 40 dolardı. Çok baskılandığı için çok manipüle edildiği için gerçek değerinin çok çok altında. 2023-2024 yıllarında gümüşün performansının altına kıyasla daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Özellikle 2023 yılının ilk çeyreğinde gümüşte yeni ralliler bekliyorum.

Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Haberi Görüntüle

KUMAR PİYASASI KARŞIMIZDA OLABİLİR

2022 yılında faizle piyasaları oyaladılar. Fed faiz politikaları ile küresel piyasalarda çok önemli bir etki neden oldu. 2023 yılında çok oynak bir piyasa bekliyorum. Adeta bir kumar piyasası karşımızda olabilir 2023 yılında. Gelecek yıl yatırımcıların varlılarına sahip çıkması çok büyük bir öneme sahip olacaktır. Kafa karışıklığı ve belirsizlik çok olacaktır.

Özellikle şirket resesyonla alakalı şirket batakları ve iflasları çok gelebilir. Vatandaşlarımızın ellerinde geldiğince tasarruflarına sahip çıkması, harcamalarına çok dikkat çekmesi gerekiyor. Herkes ayağını yorganına göre uzatsın. 2023 yılı insanların alım gücünün düşeceği bir yıl olacak."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading