Yandex Metrica

İslam Memiş 'ne altın ne dolar' dedi ve ilk kez açıkladı! Bu yöntem ile bir çok insan milyoner oldu

İslam Memiş 'ne altın ne dolar' dedi ve ilk kez açıkladı! Bu yöntem ile bir çok insan milyoner oldu

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu kez altın ve dolar tavsiyesi vermedi. İslam Memiş, vatandaşlara, "milyoner olabilirsiniz" diyerek uyarılarda bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:35

Yaptığı tahminlerle adından sıklıkla söz ettiren altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, BTC Haber'e alışılagelmişin dışında açıklamalarda bulundu. 

Satanlar dizlerini dövecek! Hatice Kolçak'tan flaş konut yorumu: Rekora gidiyor Satanlar dizlerini dövecek! Hatice Kolçak'tan flaş konut yorumu: Rekora gidiyor Haberi Görüntüle

"FARKINDA OLMAYAN MİLYONERLER VAR"

Memiş, açıklamasında "Farkında olmayan milyonerler var aramızda" ifadesini kullandı.

İslam Memiş açıklamalarında, "Babaanne, anneanne, dedelerimiz veya onların da anne ve babalarından kalan miraslarımız var. Bugün çoğu kişi bu mirastan bir haber hayatına devam ediyor. Miras kalmış, zengin, milyoner ancak farkında değil!" ifadelerine yer verdi.

Fahiş fiyatlara boykot çağrısı büyüdü! Tüketici derneklerinden odalara çağrı! Fahiş fiyatlara boykot çağrısı büyüdü! Tüketici derneklerinden odalara çağrı! Haberi Görüntüle

"BELKİ BU YAZIYI BİR MİLYONER OKUYORDUR"

Tavsiyelerine devam eden İslam Memiş, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "'Ben e-devlet üzerinden kontrol ediyorum, bir şey yok' dememek gerek. Ecdadınızın kimlik bilgilerini, yoksa veraset ilamı ile tapu, belediye veya bankalardan arşiv araştırması yapılması gereklidir."

"Bu yöntem ile çevremde bir çok insan milyoner olduğunu öğrendi. Siz üşenmeden bir araştırma yapın, gerisi nasip. Sizin ilgilenmediğiniz hakların devlete aktarıldığını unutmayın! Belki şuan bu yazıyı bir milyoner okuyordur kim bilir…"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading