Yandex Metrica

İslam Memiş ilk kez açıkladı! Altın ve doları sollayacak diyerek duyurdu

İslam Memiş ilk kez açıkladı! Altın ve doları sollayacak diyerek duyurdu

Altın, dolar, euro, kripto para ve gümüş piyasalarına ilişkin yorumları geniş bir yatırımcı kitlesi tarafından takip edilen Finans Analisti İslam Memiş, tüm yatırım araçlarından daha fazla yükselmesini beklediği yeni aracı açıkladı. 

Ekonomi

16.02.2024, 12:34

Yaptığı yorumlar geniş bir yatırımcı kitlesi tarafından takip edilen Finans Analisti İslam Memiş, altın ve gümüşü sollamasını beklediği yeni yatırım aracını okuyucularıyla paylaştı. 

İslam Memiş, yeni yatırım aracını paylaştığı duyurusunda "Tüm dünya bunu konuşacak" ifadesinde bulundu. 

Ocak ayının başlarında rekor yükseliş kaydeden fakat daha sonra düşüşe geçen gram altında zarar eden yatırımcılar İslam Memiş'in yeni yatırım aracını araştırmaya başladı.

Erken emeklilik reformu TBMM'de: Kimler erken emeklilikten faydalanabilecek? Erken emeklilik reformu TBMM'de: Kimler erken emeklilikten faydalanabilecek? Haberi Görüntüle

"UZUN VADEDE KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEK"

İslam Memiş, 2023 yılı için yatırımcılara “Altın ve gümüşün yılı olacak” tavsiyesinde bulunmuştu. Yaşanan son düşüşlerin piyasayı dengelemek üzere gerçekleştiğini belirten Memiş, “Uzun vadede altın her zamanki gibi kazandırmaya devam edecek” yorumunda bulundu.

Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli oldu: Enflasyon tahminlerine göre emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli... Haberi Görüntüle

"KAÇINILMAZ BİR BAŞROL OLACAK"

Yaptığı yorumların yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, elinde para bulunduran ve “Nereye yatırım yapmalıyım?” diye düşünen yatırımcıya kobalt madenini önerdi. Tele1'e göre; kobaltın çok yakında dünyanın yeni gözdesi olacağını belirten Memiş, erkenden pozisyon alanların ise en karlı çıkanlar olacağını ifade etti.

Memiş, Son 2 yılda değerini 6 kat yükselten gümüş ve uzun vadeli yatırımların vazgeçilmezi olan altının bu yıl kobalt ile rekabet edemeyeceğini söyleyerek, “Geleceğin dünyasında kobalt kaçınılmaz bir başrol olacak” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading