Yandex Metrica

İslam Memiş gram altının 1450 TL olacağı tarihi açıkladı! Dikkatli olun!

İslam Memiş gram altının 1450 TL olacağı tarihi açıkladı! Dikkatli olun!

Altın ve dolar hakkındaki öngörüleri tutan altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, FED faiz kararı sonrasında yeni tahminini söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 18:43

Altın ve dolar hakkındaki öngörüleri tutan altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, FED faiz kararı sonrasında yeni tahminini söyledi. 

İslam Memiş, konuya ilişkin şöyle konuştu:

Gram altın için Şubat ayında bir düşüş bekliyorum. Hani FED’den sonra uçacaktı. Hala yerinde sayıyor. Her ayın hikayesi farklı.. Şubat ayı Cumhurbaşkanı yurt dışına gidecek. Şirketler para bozduracak. Acele etmeyelim.

Fed’e kadar 780 TL-820 TL aralığını takip etmelerini söylemiştim. Yine Fed’e kadar bu bant aralığını geçerliliğini korudu. Altında ne 780 TL aşağısına sarkmalar gördük. Ocak ayında ne de 820 TL seviyesinin üzerine ataklar gördük.

Bu bant aralığında kaldı ama dolar kurundan çok etkilendiği için biraz daha zikzaklar çizmeye devam ediyor. Yani bir noktada aslında doları takip ettiğini söyleyebiliriz.

Vatandaşın boykot çağrısına Erdoğan'dan cevap geldi: Fahiş fiyatla mücadele dönemi başlıyor Vatandaşın boykot çağrısına Erdoğan'dan cevap geldi: Fahiş fiyatla mücadele dönemi... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE 10 MİLYAR DOLAR BOZDURULACAK

Gram Altın/TL fiyatında kısa vadeli olarak ben bir düşüş öngörümü devam ettiriyorum. Özellikle Şubat ayında Türkiye’de 10 milyar dolarlık bir bozdurum süreci var. Bu da dolar kurunda bir düşüşü gündeme getirebilir bu da Gram altın/TL’de düşüş ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekir.

Asgari ücrete ara zam yok: Peki emekli maaşlarına zam olacak mı, ne kadar olacak? Asgari ücrete ara zam yok: Peki emekli maaşlarına zam olacak... Haberi Görüntüle

YENİ GRAM ALTIN TAHMİNİNDE BULUNDU

Gram altın önce 100 lira sonra 1450 lira. Ama orta vadeye baktığımız zaman Gram Altın/TL fiyatı 1000 TL seviyesinin üzerine kırabilir ve yıl için bu yükselişlerini 1450 TL seviyelerine kadar yükseltebilir. Bu öngörümü ben ons altına hem de dolar kurundaki desteğe bağladığımı söyleyebilirim.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading