Yandex Metrica

İslam Memiş 'gram altında risk yok' diyerek açıkladı! Bu tarihe kadar altın alanlar kesesini dolduracak

İslam Memiş 'gram altında risk yok' diyerek açıkladı! Bu tarihe kadar altın alanlar kesesini dolduracak

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, FED faizinin ardında kritik açıklamalarda bulundu. Memiş, FED kararının piyasayı şaşırtmadığını belirterek, '' Hikaye aynı. Risk yok, Fed güçlü, bunu bir kriz olarak görmüyoruz.'' dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:37

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın yatırımcılarına kritk uyarılarda bulundu. ABD'de banka iflasları ve FED'in faiz kararınına ardından yükselişi devam eden altın fiyatları için çarpıcı tahminlerde bulundu.

Petrol fışkırıyor! Gabar'dan gelen haber çifte bayram ettirdi: Petrol üretiminde yeni rekor Petrol fışkırıyor! Gabar'dan gelen haber çifte bayram ettirdi: Petrol üretiminde... Haberi Görüntüle

PİYASAYI ŞAŞIRTMADI

FED'in kararının ardından İslam Memiş, "25 baz puan faiz piyasayı şaşırtmadı. Powell'ın açıklamaları önemli. Hikaye aynı. Risk yok, Fed güçlü, bunu bir kriz olarak görmüyoruz vs. Fiyat 22'sine kadar hasta. 22:00'den sonra gerçekçi olur." Dedi.

Kahramanmaraş deprem felaketi ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz oranlarını indirme kararının ardından dolar dalgalanmaya başladı. Geçen hafta dolar rekor üstüne rekor kırarak 19 TL sınırını geçti. Doların güncel kuru 19.3 TL'ye yükselse de altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten önemli bir açıklama geldi.

Asgari ücrete zam yok ama... Çalışanlara müjde başka şekilde gelebilir Asgari ücrete zam yok ama... Çalışanlara müjde başka şekilde gelebilir Haberi Görüntüle

YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki son bankacılık krizi, dünya çapında finansal istikrarsızlığı artırdı. Bu da altının fiyatında artışa neden oldu. Fitch Solutions son dakika açıklamasında altın fiyatı tahminini güncelledi ve yükselişin devam edeceğine dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading