Yandex Metrica

İslam Memiş gram altında bombayı patlattı! Temmuz ayında 1200 olur diyordu! Yeni tahmini dudak uçuklattı

İslam Memiş gram altında bombayı patlattı! Temmuz ayında 1200 olur diyordu! Yeni tahmini dudak uçuklattı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları için yükseliş döneminin başladığına işaret ederek 'çok heyecanlı olmamak lazım' şeklinde uyarıda bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:19

Güvenli liman olarak görülen altın hafta başından itibaren dünya piyasalarında yükseliş ağırlıklı bir seyir izliyor. Ekonomistler, altında yükselişin devam edeceği görüşünde. 

Konuya ilişkin açıklama yapan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, çarpıcı ifadelerde bulundu. 

Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli oldu: Enflasyon tahminlerine göre emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli... Haberi Görüntüle

"YENİ RALLİLER OLABİLİR"

İslam Memiş, altın ve para piyasalarının güncel durumuna dair şunları söyledi:

"1.860-1.868 dolar aralığında kar satışı gelebilir. Şu anda altının onsu 1.857 dolar seviyesinde. Aşağı yönde 1.835 dolar seviyesine kadar bir kar satışı görebiliriz. Hem ons altın hem de gümüş fiyatında aşağı yönlü yaşanan trendde Fed’e hazırlık yapılabilir. Çünkü Fed sonrası, Haziran’da altın ve gümüşün ons fiyatında yeni ralliler olabilir. Bugün bile dövizi olanlar ons bazındaki bu satışları parite üzerinden işlem yapmak suretiyle bir fırsata çevirebilirler.

Gram altının 1.000 TL üzerine kırılması dövize bağlıdır. Daha önce 900 TL seviyesinin altından gram altın alanların satış yapacağı yerlerdir. Gram altında çok heyecanlı olmamak lazım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading