Yandex Metrica

İslam Memiş fiyatı iki katına çıkacak deyip duyurdu! Dolar, euro ve altın... 

İslam Memiş fiyatı iki katına çıkacak deyip duyurdu! Dolar, euro ve altın... 

Rusya Ukrayna savaşı ve küresel çapta Rusya ekonomisine yönelik ağır yaptırımlar nedeniyle piyasalar oldukça karışmış durumda. Hal böyleyken, vatandaşlar, yükselen enflasyon endişesinden kendisini korumanın yollarını arıyor. 

Ekonomi

23.01.2024, 18:53

Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş dolar ve gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Ukrayna krizinin küresel piyasalara tesirlerini anlatı. Memiş, Para Üstü TV'ye önemli değerlendirmelerde bulundu ve şunları söyledi:

Savaş fiyatlaması başladı ama geçtiğimiz 10 günde savaş söylemleri ile piyasalar manipüle edildi. Piyasaları ciddi anlamda gerdiler.

Doğal olmayan şöyle tepki vardı. Dolar endeksinin yükselmesi... 2022 yılında küçük yatırımcıyı oturtmayacaklar sürekli manipülasyon... Kısa vadede alt-sat yaparım diyenler bu yıl da zarar edecekler.2,5 aydır insanların yüzde 75'ini ucuz şekilde aldı ve kenarda onları uyardı kısa vadeli satış yapmayın. Benim gram altın TL'de beklentim 1450 lira ons altın 2150 dolar.

ATM'lerden para çekenler dikkat! Kritik değişiklik bayram sonrası hayata geçecek: O banknotları bulmak güçleşecek ATM'lerden para çekenler dikkat! Kritik değişiklik bayram sonrası hayata geçecek:... Haberi Görüntüle

BURALARDAN ALTIN DÖVİZ ALINMAZ

Buralardan altın, döviz alınmaz. Borsa değer kaybetti, kripto para çok ucuz, pariteler çok ucuz. Yatırımcı dip seviyelerine gerilemiş hangi ensturman varsa onu takip etmeli.

Hep yükselirken bir şey alma hedefi var. Gram altın 800 liraya gelsin ilgilenmez ama 1000 lira olsun koşa koşa almaya gider. Algı kırılmayacak sanırım. Söz konusu savaş operasyon sürecinin zamanı belli değil.

Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Haberi Görüntüle

PİYASALARDAKİ BELİRSİZLİK DEVAM EDECEK

Piyasalardaki belirsizlik 10-15 gün sürebilir. Dengesizlik var. Bu süreçte yatırımcısını uyardım parite, borsa ucuz bunlar dip...

Gram altında yükseliş düşüşler göreceğiz sağlıklı fiyatlanma olmayacak. Ben bu fiyatlardan altın da gümüş de almam. 830 lira seviye üzeri gram altın almanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Beklentim 1450 lira gram altında. Suni yükselişler düşüyor.

19 Nisan benzin ve motorin fiyatlarına indirim sinyali: Brent petrol yüzde 5 düştü 19 Nisan benzin ve motorin fiyatlarına indirim sinyali: Brent petrol... Haberi Görüntüle

YIL SONUNDA GÜMÜŞÜN FİYATI 20 TL OLACAK

aceralara gerek yok mal alınırken kazanılır. 830-810 seviyeleri beklenecek. Dalgalanma devam edecek satım seviyeleri olabilir ama TL ile değil. Parite ile olacak.-TL ile işlem yapacaksanız dokunmayın. Gümüşün gram fiyatında yıl içinde 20 lirayı bekliyorum.''

Bilindiği üzere gümüşün gram fiyatı şaun 10 TL bandında. Yıl sonunda ise Gümüşün gram fiyatının 20 TL olması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading