Yandex Metrica

İslam Memiş altının geleceği fiyatı paylaşarak uyardı! Satan her zaman zarar edecek

İslam Memiş altının geleceği fiyatı paylaşarak uyardı! Satan her zaman zarar edecek

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altında yeni fiyat tahminini açıkladı. Memiş, 'altın bu fiyata gelmeyin' diyerek uyarısını yineledi.

Ekonomi

23.01.2024, 18:57

Altın ve dolar tahminlerini büyük oranda tutturan İslam Memiş, Gram altının 1450 TL seviyesine ulaşacağını söyleyerek yatırımcıları varlıklarını satmamaları konusunda uyardı.

İslam Memiş, konuya ilişkin şunları söyledi:

Altın fiyatları her zaman enflasyonun olduğu savaşın olduğu ortamları sever. Ne zaman savaş olsa, enflasyon patlasa altın kraldı. Bunun önüne kimse geçemez.

Manipülasyon var. Piyasada bir alan bir de satan vardır. Yüksekten birine mal sattım. Bunu kim alıyor? Oyuncu alıyor. Onu sana 1000 liradan satmak için alıyor. İşin en güzel tarafı altın değerini hiçbir zaman kaybetmemiştir.

Gram, çeyrek, yarım, tam altın bugün ne kadar, kaç TL 19 Nisan? İşte Kapalıçarşı altın alış satış rakamları güncel durumu... Gram, çeyrek, yarım, tam altın bugün ne kadar, kaç TL... Haberi Görüntüle

YIL İÇERİSİNDE 1450 TL OLACAK

Altın üzerine koya koya devam eden entüsmandır. Gram altın hem dolardan hem onstan çift bacaklı değer artışını devam ettiriyor.

Milletin parası benim parammış gibi yalvardık. 600'lü rakamlardan ortalama 630 maliyet yaptırdık. Onlara Gram altın 1450 lira olmadan satmayın dedik. Tekniği burası. Yıl içinde bekliyorum. Satan her zaman zarar edecek.

Altın fiyatları yıllık bazda yüzde 100'ün üzerine koya koya gider.

Bir aydan beri her gün ajandama not yazıyorum. Mart-Nisan ayına kadar araba almayın dedim. Köpük var her önüne gelen galerici olmuş.

Konut fiyatları ise düşmeyecek. Göç alan ülkeyiz. İnşaat maliyetleri artıyor. Ev fiyatları üzerine koya koya gider diye düşünüyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading