Yandex Metrica

İslam Memiş 'Altında öyle bir yükseliş olacak ki' deyip tarih verdi

İslam Memiş 'Altında öyle bir yükseliş olacak ki' deyip tarih verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları hakkında daha önce görülmemiş bir uyarı geldi. Memiş,'Önce kripto paraları parlatacaklar. Altında öyle bir yükseliş olacak ki, çoğu insan fiziki olarak alamayacak' ifadesini kullandı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:56

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Rusya - Ukrayna savaşı nedeniyle yükselen fiyatlarla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

"Dünyada enflasyon rakamları ve savaş patlak vermişken ons altın nasıl olurda 2.000 dolar seviyesini yukarı yönlü kıramaz? 11. günde fiyatların nasıl manipüle edildiği açıkça ortada değil mi? Normal şartlarda en az 2.300 dolar ons'un olması gerekmez mi? Onu da kısa vade için baskılıyorlar. Geçen yıl 'geçici enflasyon söylemi yalanı' ile nasıl baskılamışlarsa aynı baskılanma. Eğer tekrar 1.880 dolar veya daha aşağı fiyatı çekerlerse işte o zaman manipülasyon yaptıkları ortaya çıkacaktır. Altın ve gümüş gibi emtialar gerçek bir paradır. Altın ve gümüş her zamanki gibi değer artışını sürdürecektir. Hatta bu manipülasyondan sonra öyle bir yükseliş olacak ki, çoğu insan fiziki olarak alamayacak. Çoğu insanın o kadar kazancı olmayacak.

Emekliler için beklenen haber geldi! SGK'dan duyuru: Başvuru yapana karşılıksız geri ödemesiz 5.000 TL! Emekliler için beklenen haber geldi! SGK'dan duyuru: Başvuru yapana karşılıksız... Haberi Görüntüle

KRİPTO PARALARI DİPTEN TOPLAYACAKLAR

Önce kriptoların yıldızını parlatacaklar. Önce kripto paraları dipten toplayacaklar. Önce pariteleri dipten toplayacaklar.Toplamaları için bugün yüksekten altın ve gümüşü satmaları lazım. Geçen yıl, geçici enflasyon yalanına inanmayıp altınını satmayanlar kazandı. Bu yıl, savaş manipülasyonu gören dip seviyelerde olan pariteleri ve kripto paraları toplayan kazanır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading