Yandex Metrica

İslam Memiş altın ve dolar rekora giderken açıkladı! Kar yapmanın tam zamanı

İslam Memiş altın ve dolar rekora giderken açıkladı! Kar yapmanın tam zamanı

Ünlü kuyumcu İslam Memiş, altın ve dolar rekora giderken yeni fiyat beklentisini açıkladı. Bu seviyelerden altın almanın mantıklı olmadığını söyleyen Memiş, kar seviyelerini ilan etti.

Ekonomi

23.01.2024, 19:19

Altın ve para piyasalarına yönelik tahminleriyle adından sıklıkla söz ettiren İslam Memiş, altın ve dolar rekora doğru hareket ederken yeni fiyat beklentisini paylaştı. 

İslam Memiş, konuya ilişkin şunları söyledi:

"Altın ve gümüşün ons fiyatında kısa vade için kar satışları bekliyorum. 1.830 $ destek seviyesi. Düşüşleri alım fırsatı olarak 1.830-1.880 $ aralığını takip edeceğim. Bugün tekrar satış gelebilir. 1.830 $ seviyesinin üzerini pozitif göreceğim.

Korku ve panikle dolara, altına ve gümüşe giriş yapma zamanı değil. Bu konuda sabırlı olmak gerekiyor. Türkiye, dolarda kırmızı çizgi olarak 16.40 TL’yi belirlemiştir. Vatandaşlar gaza gelmesin, soğuk kanlılığını korusun. Bu seviyeler daha önce alanların kar yapma seviyeleri. Bu seviyelerden maliyet yapmak mantıklı değil. Doların 16.40 TL’yi bulmasından sonra aşağı yönlü bir düşüş trendi görebiliriz. Altında ve dolarda ciddi anlamda bir yükseliş trendi var. Buradan dolar ve altın alınmaz. Alınacaksa bile kademeli alım yapmak gerekiyor."

2024 Trafik sigortasına zam geldi mi? Mayıs ayında trafik sigortası ne kadar aratacak? 2024 Trafik sigortasına zam geldi mi? Mayıs ayında trafik sigortası... Haberi Görüntüle

FED TUTANAKLARI AÇIKLANACAK

Altın fiyatları ABD Merkez Bankası(Fed) tutanakları ile yönünü bulacak. Fed, 3-4 Mayıs tarihli toplantısına ilişkin tutanakları açıklayacak

Önemli veri öncesi Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic, Fed'in aşırı yüksek enflasyon ile başa çıkmak için faizleri artırmaya devam edebileceğini, faiz artırımlarının ekonomiyi resesyona sokmayacağına inandığını söyledi. Emtia uzmanları piyasalarda bu hafta oynaklığın devam edeceğinin altını çizdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading