Yandex Metrica
SON DAKİKA
İslam Memiş '31 Aralık son gün' dedi, vatandaşları uyardı! Bunu yapmayanlar teşvikten yararlanamayacak

İslam Memiş '31 Aralık son gün' dedi, vatandaşları uyardı! Bunu yapmayanlar teşvikten yararlanamayacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten aralık ayına ilişkin gram altın, ons altın, gram gümüş ve ons gümüş tahminleri geldi. Memiş, 31 Aralık'a dikkat çekerek vatandaşlara uyarıda bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:07

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalara dair yaptığı tahmin ve açıklamalarla dikkat çekiyor. YouTube'da yayın yapan Memiş, yeni bir video yayınladı. Uzman isim, "O belgeyi almalısın" başlıklı videosunda gram altın, bitcoin, petrol ve dolar konusunda aralık ayı tahminlerini açıkladı. 

Zirveyi gören altında ibre aşağı yönde! İslam Memiş açıkladı: Altın... Haberi Görüntüle

ALTIN VE GÜMÜŞ TAHMİNİ

İslam Memiş, altın ve gümüş fiyatlarıyla ilgili şöyle konuştu:

"Altın ons fiyatında teknik olarak 1705-1815 dolar aralığını takip etmeye devam ediyoruz. Şu anda pozitif görünüm devam ediyor. Yukarıda 1815'e kadar yükselişlerini sürdüreceğini tahmin ediyorum. Gram altın 1054-56 lira aralığında yatay bir gün geride bıraktı.

Gümüş ons fiyatında pozitif 21.15 dolar seviyesinde. 22.50 direnç seviyesini takip ediyorum. Gram fiyatı 13 lira seviyesi üzerinde. Kripto paralarda yatay seyir devam ediyor. Yüzde 1 civarında değer artışı var. Kasımı emtialarda yükseliş, dövizde düşüşle tamamlıyoruz. Genel görüntü pozitif. Aralıkta da pozitif beklentim devam ediyor. Yükselişlerin devam edeceğini tahmin ediyorum."

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Haberi Görüntüle

ÇİFTÇİLİK KARTLARI KONUSUNDA UYARDI

31 Aralık uyarısıyla dikkat çeken Memiş, çiftçilere uyarıda bulundu. İslam Memiş, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'de milyonlarca arazi sahibi insan var ancak çiftçi kayıt sisteminden çiftçilik kartlarını almadıklarını gözlemliyorum. 31 Aralık son tarih. e-Devlet'ten kayıt olmanız lazım. Devletin birçok teşvik ve destekleri var. ÇKS'ye kayıt olan 2 milyon 170 bin çiftçi var. Arazileri olanlar da bu kartlara sahip değiller.

Bütün teşviklerden faydalanmıyorlar. Memleketinde tarım arazisi olanlar da atıl şekilde topraklarını terk ettiler. Üşeniyorlar. Özellikle ŞKS'ye kayıt olan, tarım il ve ilçe müdürlüklerine müracaat olanlar kartın avantajını kullanacaklardır. Enerji ve gıda krizinin çok konuşulacağı bir yıl olacak 2023. O yüzden tarım arazisi olanlar mutlaka kaydolmalı. e-Devlet üzerinden müracaatla evraklarını hazırlaması gerekiyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading