Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

İŞKUR’dan iş ilanı! 13 bin liraya personel alınacak: KPSS, yaş ve eğitim şartlarını karşılamaları gerekiyor 

İŞKUR’dan iş ilanı! 13 bin liraya personel alınacak: KPSS, yaş ve eğitim şartlarını karşılamaları gerekiyor 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 125 personel alımı yapacak. Son başvuru tarihine sayılı günler kalan alımda, başvuru sürecinin sona ermesinin ardından adaylar arasından uygun olanlar belirlenecek ve mülakat süreci başlayacak. Başarılı olan adaylar hemen işbaşı yapacak ve 13 bin TL maaş alacak. İşte detaylar...

Ekonomi

15.02.2024, 16:37

İŞKUR, 26 farklı şehirde taşra teşkilatında görevlendirmek üzere 125 sözleşmeli büro personeli alımı yapacak. İlan detaylarına göre, Ağrı, Amasya, Artvin, Aydın, Bilecik, Bitlis, Bursa, Düzce, Erzincan, Gaziantep, Hakkari, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Niğde, Rize, Şırnak, Tekirdağ, ve Yozgat illerinde personel alımı gerçekleştirilecektir.

Bu alımda adaylardan herhangi bir mülakat yapılmayacak. Değerlendirme süreci, adayların 2022 KPSS puan sıralaması dikkate alınarak yapılacak. Başvuran adaylar arasından en yüksek puandan başlayarak 125 aday belirlenecek.

İlk evim konut kredisi ile hayaller gerçek olacak: AKBANK'ta düşük... Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İŞKUR'un büro personeli alımı için başvuruda bulunacak adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen niteliklere uyum sağlamaları bekleniyor. Özel olarak, başvuru yapacak adayların KPSS, yaş ve eğitim şartlarını karşılamaları gerekiyor. 

Başvuru yapmak için gereken şartlar şu şekilde: 

  • 2022 yılında yapılan KPSS'den ön lisans düzeyinde P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak ve 35 yaşından gün almamış olmak,
  • Adalet, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Güvenliği Teknolojisi, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Dış Ticaret, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme, İşletme Yönetimi, Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Sosyal Güvenlik ön lisans programlarından birinden mezun olmak.

Sürücülerin dikkatine: Otomosyonla takip edilecek! Akaryakıtta yeni dönem başlıyor! Haberi Görüntüle

SON BAŞVURU TARİHİ...

30 Nisan 2023 tarihli resmi gazetede yayımlanan duyuruya göre, İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) sözleşmeli personel alımı için başvuruların 8 Mayıs 2023 tarihinde başladığı ve 22 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtilmiştir. Başvurular, yalnızca İŞKUR'un kariyer adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Bu fırsattan yararlanmak isteyen adaylar, daha fazla detay ve gereken belgeler hakkında bilgi edinmek için İŞKUR'un resmi internet sitesini ziyaret edebilir. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading