Yandex Metrica
SON DAKİKA
İŞKUR duyurdu! İşe gitmeden asgari ücret kazanmak mümkün: Bu şartı karşılayanlar 8 bin 500 TL alacak

İŞKUR duyurdu! İşe gitmeden asgari ücret kazanmak mümkün: Bu şartı karşılayanlar 8 bin 500 TL alacak

Artık işe gitmeden de asgari ücret kazanmak mümkün. İşte, detaylar... İŞKUR İşbaşı Eğitim Programlarının günlük ücretini yüzde 33 artırdı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:39

İŞKUR'dan iş arayan vatandaşlara müjde geldi. İşbaşı Eğitim Programına katışan vatandaşlara yapılan günlük ödemelere yüzde 33 zam geldi. Peki İŞKUR ödemelerini kimler nasıl alabilir?

En düşük emekli maaşı alanlara devlet yardımı! Karşılıksız ödeme için... Haberi Görüntüle

İŞKUR GÜNLÜK 327 TL ÖDEME

İŞKUR tarafından yapılan haberlere göre eğitim programlarına katılan kişiler günlük 327 TL ödeme alıyor. Zamlı fiyatlarını duyuran İŞKUR işbaşı eğitim programlarına katılan lise ve daha altı eğitime devam eden vatandaşlar haricinde iş arayan vatandaşlar için yapılacak olan ödeme tutarları 327 TL olarak düzenlendi. 

Emekli ikramiyesi ödeme takvimi belli oldu! SSK, Bağ-Kur ve emekli... Haberi Görüntüle

BİR AYLIK ÖDEME ASGARİ ÜCRET KADAR

Ödemenin güncel hali 1 Nisan tarihinden itibaren geçerli olacak. İşbaşı eğitim programlarının günlük ücreti yüzde 33 artırılmış oldu. Eğitim programlarına 26 gün tam katılım sağlanması gerekiyor. Tam katılım sağlayan öğrenciler aylık 8 bin 506 TL 68 kuruş ödeme almış oluyor. İşbaşı eğitim programlarına katılımlar ve detaylar https://www.iskur.gov.tr/is-arayan/aktif-isgucu-programlari/isbasi-egitim-programlari internet sitesi üzerinden yapılıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading