Yandex Metrica

İŞKUR'dan o yaş grubundaki öğrencilere 4500 TL cep harçlığı müjdesi! Başvurular başladı! O tarihte sona erecek

İŞKUR'dan o yaş grubundaki öğrencilere 4500 TL cep harçlığı müjdesi! Başvurular başladı! O tarihte sona erecek

İŞKUR iş sahibi olmak ve isteyen 15-45 yaş arasındaki vatandaşlara özel bir proje başlattı. İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:27

İŞKURiş sahibi olmak ve isteyen 15-45 yaş arasındaki vatandaşlara yönelik tarihi bir proje başlattı. Bu proje kapsamında hali hazırda bulunan işlerinden memnun olmayan ve hiç iş sahibi olamamış olan vatandaşların imdadına koşuyor. Projeye kabul edilen vatandaşlar hem iş öğreniyor hem de para kazanıyor. İşte, detaylar...

Altın rekora koşacak! Altın kahini net konuştu: Hazır olun Altın rekora koşacak! Altın kahini net konuştu: Hazır olun Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI

Adayların 15 yaşını tamamlamış olmaları şartı aranıyor.

Aynı zaman da mesleğin gerektirmiş olduğu niteliklerini de karşılıyor olmak gerekiyor.

Üst yaş sınırı belirtilmemiştir. Fakat emekli olmayan ve emekliliğe hak kazanmamış olanları başvuru yapmaları gerekmektedir.

Gelir testini geçmiş ve Türk Vatandaşı olanlar başvuru yapacaklardır.

Söz konusu ilan için ise İŞKUR’un belirlediği bölgelerde yaşıyor olmak gereklidir.

Adayların iş ve meslek danışmanlığı hizmeti kapsamında bulunması ve yararlanıyor olması gerekiyor.

Söz konusu bu kurslar en az 5 en fazla ise 8 saat olmak üzere haftada 6 günü geçmemek kaydıyla maksimum 45 saat olarak düzenleniyor. Toplam süre ise 60 gündür.

Kurslar tamamen ücretsiz olacaktır. Kursa kayıt yaptırmak isteyenlerden kurum tarafından hiçbir ücret talep edilmeyecektir.

2023 Ocak ayıyla birlikte yapılan zamlar kapsamında normal kurslara 130,87 TL, sanayi sektöründe bulunan kurslara 212,67 TL, engelli ve eski hükümlü kapsamın da bulunan kurslara 98,15 TL ödeme yapılıyor.

İsrail İran'a saldırdı kripto para piyasaları altüst oldu: Bitcoin'de sert düşüş İsrail İran'a saldırdı kripto para piyasaları altüst oldu: Bitcoin'de sert... Haberi Görüntüle

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kurslar için başvurular Tüm Türkiye’de İŞKUR e-şube üzerinden veya şahsen şubeler üzerinden alınıyor. Adana ve İstanbul illerinde bu alımlar başlamıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading