Yandex Metrica
SON DAKİKA
İŞKUR'dan ev hanımlarına ve öğrencilere müjde! Başvuran herkese 6500 TL ödenecek

İŞKUR'dan ev hanımlarına ve öğrencilere müjde! Başvuran herkese 6500 TL ödenecek

İŞKUR, yıl içerisinde öğrencilere, ek gelire ihtiyacı olanlara ve bilhassa ev hanımlarına evde paketleme işiyle destek sunmaya devam ediyor. Paketleme işiyle 6500 TL maaş kazanmak mümkün. İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 19:13

İŞKUR, evde ek iş imkanları ile 6500 liraya kadar gelir elde etme imkanı sağlıyor.

Evde paketleme işi için başvuru yapacak erkek adaylarda askerliğini yapmış ve 18 yaşını doldurmuş olmak yeterli. Ayrıca anayasal düzene karşı suç işlememek, 50 yaşını doldurmamak, daha öncesinde kamuda görev alanlar içinde yüz kızartıcı bir suçtan hüküm giymemek, kamu haklarından mahrum kalmamak ve emekli maaşı almamak gerekli.

Tüm bunların yanında İŞKUR evde paketleme işi ilanlarına başvuru yapacaklar kendi evlerinde çok az bir zamanlarını ayırarak ortalama 2500 ila 6500 lira arasında bir kazanç sağlayabilecekler. Tabi bu rakam yaptıkları iş oranına göre değişiklik gösterecek.

Emekliye en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? Bankalar ödeme miktarlarını... Haberi Görüntüle

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR evde paketleme işi için başvurular bu kuruma bağlı olan firmalar tarafından aralıklarla verilmektedir. Evde paketleme işinde çalışmak isteyen kadınlar, ikamet adreslerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıttan hemen önce ise İŞKUR evde iş paketleme başvuru formunu doldurmaları zorunludur.

İŞKUR evde paketleme işi başvuru formu doldurulduktan sonra da ev hanımlarının eğitim sertifika belgeleri meslek danışmanları tarafından kayıt edilecektir. Kayıt sonrasında da İŞKUR evde paketleme işine başvuruda bulunan ev hanımlarından cep telefonu numarası ile birlikte iletişim bilgileri istenerek bu belgeler sisteme kayıt edilecektir.

SGK resmen duyurdu: Emeklinin hesabına 5 bin TL yatacak! Tek... Haberi Görüntüle

SMS İLE KAYIT YAPILACAK

Sisteme kayıtları yapılan ev hanımları uygun evde paketleme işi geldiği zaman cep telefonlarına İŞKUR tarafından SMS mesajı gönderilecektir. Gelen SMS ile birlikte işi kabul eden ev hanımları, para kazanmaya başlayacaklardır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading