Yandex Metrica

İşbank ve Finansbank'tan dev kampanya! Yüzlerce kişi şubeye akın etti

İşbank ve Finansbank'tan dev kampanya! Yüzlerce kişi şubeye akın etti

İşbank ve Finansbank müjde niteliğinde bir kredi kampanyası düzenliyor. Öyle ki kampanya kapsamında 80 bin TL'ye varan ihtiyaç kredisi kullanılması mümkün.

Ekonomi

23.01.2024, 18:22

Bankalar kredi başvuruları için genelde düşük limit veriyor. Vatandaşlar genelde bu durumdan muzdarip. Finansbank ve İşbank'ın kredi kampanyası vatandaşı sevindirecek. Öyle ki, vatandaşlar, yüksek limitli bir şekilde 80 bin TL'ye varan kredi kullanmak istemeleri halinde iş Bankası ile Finansbank üzerinden bu kredi açısından başvuruda bulunabilir. Kredi başvurusunda bulunulduğu zaman banka, vatandaşı hemen kredi sonucu hakkında bilgilendirir. Finansbank ile İş Bankası’nın hem ortak hem de kendine has olarak hazırlamış olduğu banka politikası kriterleri mevcuttur.

Bu kişilere EYT'siz erken emeklilik imkanı! Şartları sağlayanlar 15 yıl erken emekli olabilecek! Bu kişilere EYT'siz erken emeklilik imkanı! Şartları sağlayanlar 15 yıl... Haberi Görüntüle

ORTAK KREDİ POLİTİKALARINDA KREDİ NOTUNUN EN AZ 1200 VE DAHA DA ÜZERİNDE OLMASI GEREKİR

Diğer taraftan bir gelirin olması veya daha önce kullanılmış bir kredi ve kredi kartı borçlarından dolayı problemsiz bir şekilde bankaya geri ödemelerin yapılmış olması gerekir. Bu koşullara uygun olması durumunda banka, vatandaşlar hemen Kredi imkanı tanıyacaktır.

Bakan Işıkhan açıkladı: Temmuz'da asgari ücrete ara zam yok! Bakan Işıkhan açıkladı: Temmuz'da asgari ücrete ara zam yok! Haberi Görüntüle

FİNANSBANK 80 BİN TL'LİK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

 Finansbank üzerinde mi 80 bin TL'ye varan ihtiyaç kredisi başvuru yapılabilmesi için vatandaşların öncelikli olarak kendilerine en yakın Finansbank şubesine gitmeleri ve bankaya gitmeden de SMS atarak bu şekilde kredi başvurusunda bulunmaları mümkündür. Cep telefonundan SMS atmak suretiyle kredi başvurusunda bulunmak istemeleri halinde T.C. kimlik numaralarını 5030 numarasına mesaj atmak sureti ile gönderim yapabilirler. Kredi başvuru işlemleri gerçekleştirdikten sonra vatandaşı hemen kredi sonucu gelecektir ve bu biçimde kredi kullanılması mümkündür. Kredi kullanacak vatandaşların diğer taraftan internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kredi başvurusu yapmaları mümkündür. İşbank veya Finansbank internet bankacılığı uygulaması üzerinden 80 bin TL'ye kadar varan kredi başvurusu işlemleri çok pratik ve kısa bir şekilde yapılabilir.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading