Yandex Metrica

İş Bankası resmen duyurdu! Bunu yapan herkese 200 TL hediye

İş Bankası resmen duyurdu! Bunu yapan herkese 200 TL hediye

Maximum müşterilerine yeni bir kampanya haberi duyurdu. Kampanyaya katılan herkese 200 TL hediye verilecek. Resmi internet sitesinden ilan edilen kampanyada son gün 31 Aralık.

Ekonomi

23.01.2024, 18:32

Maximum, müşterilerini sevindirecek yeni kampanyalar duyurmaya devam ediyor. Resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, 'Maximum Mobil'den katılıma özel e-ticaret, market, giyim, giyim aksesuarı, optik, kozmetik, dekorasyon, kırtasiye ve elektronik sektörlerindeki kampanyaya dâhil Maximum üye işyerlerinden 10-31 Aralık 2021 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri 2. ve sonraki her alışverişinizde 20 TL, toplam 200 TL MaxiPuan hediye edecek'

Kampanya 31 Aralık tarihinde sona eriyor. 

Nakit para arayışına son! O banka sıfır faizle yüksek kredi imkanı sunmaya başladı! Nakit para arayışına son! O banka sıfır faizle yüksek kredi... Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI 

Katılmak için: Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı), Bireysel Bankamatik Kartları ve MaxiPara kartlar kullanılarak yapılan alışverişler.

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 18 Ocak 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 18 Şubat 2022’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading