Yandex Metrica
SON DAKİKA
İş bankası bu kampanya ile binlerce müşteri kazandı! Bir mesajla 200 TL anında hesabınıza geliyor!

İş bankası bu kampanya ile binlerce müşteri kazandı! Bir mesajla 200 TL anında hesabınıza geliyor!

Bankalar müşteri kazanmak için çeşitli kampanyalar ile vatandaşları müşterisi yapmaya devam ediyor. Bu kampanyalardan biri de İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası’nın 2022’deki yeni kampanyası sayesinde İşCep’li olanlar 200 TL hediye kazanıyor. Detaylar haberimizde...

Ekonomi

27.01.2024, 14:48

Bakan Bayraktar: Yeni keşiflerle Türkiye'yi enerjide bağımsız kılacağız Haberi Görüntüle

İŞCEPLİ OLANLAR KAZANIYOR!

İş Bankası, hem yeni müşteriler çekmek hem de mobil bankacılık kanalının kullanımını yaygınlaştırmak için İşCep kampanyası gerçekleştiriyor. İşCep, Türkiye İş Bankası’nın mobil bankacılık uygulamasıdır. İşCep mobil uygulamasını indirerek, buradan yeni İş Bankası hesabı açmak için başvuran vatandaşlar

Emeklilere özel indirimler: Emeklilere vergi indirimi var mı? Vergiden muaf... Haberi Görüntüle

200 TL HEDİYE

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin hali hazırda İş Bankası hesabının olmaması ve müşteri olma başvurularını İşCep kanalından yapmaları gerekiyor. Bu şartları sağlayarak, İş Banka’lı olanlar İş Bankası’nın Maximum kredi kartı veya Bankamatik kartına başvuruda bulunması gerekiyor. Başvurusu onaylanan kişiler tam 200 TL değerinde MaxiPuan kazanıyor. Kazanılan 200 TL değerindeki MaxiPuan, koşulsuz şekilde tüm İş Bankası üye işyerlerinden yapılacak alışverişlerde kullanılabiliyor.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı hizmete giriyor! Süre 15 dakikaya... Haberi Görüntüle

İŞCEP MÜŞTERİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İş Bankası’nın İşCep uygulaması üzerinden müşteri olma başvurusunda bulunmak için cihazınıza İşCep uygulamasını indirmelisiniz. Mobil mağazalardan indirebileceğiniz İşCep uygulamasında yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” kısmından başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. NFC özelliği olan cep telefonunuzu kullanarak yapacağınız başvurunuz kapsamında İş Bankası müşteri temsilcisiyle görüntülü görüşme gerçekleştirmeniz gerekiyor. Bu sayede yeni İş Bankası hesabınız oluşturulur. Bu işlemlerin hiçbir aşamasında İş Bankası şubelerine gitmek zorunda da kalmıyorsunuz.

İş Bankası müşteri olma başvurusunu tamamladıktan sonra başvurduğunuz Maximum kredi kartı veya Bankamatik kartı da doğrudan adresinize ulaştırılıyor. Böylelikle eskiden olduğu gibi hesap açmak için şubeye gitmek gibi bir durumda kalmıyorsunuz. Üstelik bu kanaldan yapacağınız müşteri olma başvurularınızla tam 200 TL değerinde MaxiPuan da kazanabiliyorsunuz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading