İş arayanlara müjdeli haber! Bakan Işıkhan açıkladı: İŞKUR programlarına 150 milyar TL kaynak!

İş arayanlara müjdeli haber! Bakan Işıkhan açıkladı: İŞKUR programlarına 150 milyar TL kaynak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, müjdeli haberi verdi. İŞKUR’un istihdamı artırma programları için 150 milyar lira kaynak ayrıldığını söyledi. Bu güzel haberi sosyal medya hesabından açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından 2025 yılında hayata geçirilecek program ve faaliyetlere ilişkin 150 milyar TL kaynak ayırdığı haberini verdi.

150 MİLYAR LİRALIK KAYNAK AYRILDI

Orta Vadeli Program ile uyumlu şekilde istihdamı artırmak ve iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu nitelikli çalışanları yetiştirmek için projeler gün geçtikte hızlı bir şekilde hayata geçmeye devam ediyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) bu yıl iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu nitelikli çalışanları yetiştirmek ve istihdamı artırmak için gerçekleştireceği programlara 150 milyar lira kaynak ayrıldığını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklaması şöyle;

 

Avatar
Tolga Çolak