Yandex Metrica

İş arayanlara müjde! ABD aylık 3600 dolar maaşla Türk işçi alımı yapacak! 

İş arayanlara müjde! ABD aylık 3600 dolar maaşla Türk işçi alımı yapacak! 

Dünyanın en büyük ülkeleri arasında yer alan Amerika Birleşik Devletleri birçok alanda çalıştırılmak üzere Türk personel alımı yapacağını duyurdu. Çeşitli ilan sitelerinde iş ilanları paylaşıldı. 

Ekonomi

19.03.2024, 13:16

Birçok Türk vatandaşının en büyük hayalleri arasında yer alan ABD'de çalışma vizesi almak için belirli vasıf ya da becerilere sahip olmak gerekiyor. Bunun için en önemli özelliklerden birisi de şüphesiz bir kurum ya da şirket tarafından işe alınmak.

ABD'de yurt dışı personel alım ilanları yayınlanmaya devam ediyor. 

49 ilde 1359 arsa satışa çıkıyor: Yüzde 20 indirim fırsatı var! 49 ilde 1359 arsa satışa çıkıyor: Yüzde 20 indirim fırsatı... Haberi Görüntüle

ABD İŞÇİ VİZESİ

H-2B işçi vizesi: Bu vizeyle görece basit işlerde çalışma imkanınız var. Tek şart 18 yaşını doldurmuş ve lise mezunu olmanız. Bu vize 1 yıllık verilir her defasında 1 yıl uzatabilir ve toplam 3 yıl Amerika'da kalabilirsiniz. Neredeyse her masrafınız işverenlerce karşılanıyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan açık kurumsal iş ilanlarını görüntülemek için LinkedIN uygulamasını kullanabilirsiniz. 

Kamu Gündemi'nin haberine göre, ABD'de kesin olarak çalışabilmeniz için en önemli olaylardan birisi de şüphesiz Work and Travel. Burada çalış ve tatil yap mantığı ile ABD'nin bir hizmeti olan bu süreçte belirli bir ücret ödemesi yaparak hazır işinizin olduğu Amerika'ya gidiyor ve 3 ay çalışıyorsunuz. 3 ay boyunca kazandığınız ücret verdiğiniz ücretten yüksek olurken son 1 ay ise tatil yapma hakkınız bulunuyor.

JP Post Bank'ın sisteminde arıza çıktı: Japonya'da 1,2 milyon para transferi gerçekleştiremedi! JP Post Bank'ın sisteminde arıza çıktı: Japonya'da 1,2 milyon para... Haberi Görüntüle

WORK AND TRAVEL ÇALIŞAN ÜCRETLERİ

Work And Travel için güncel ücret ödemesi 3 bin dolar ila 4 bin 500 dolar arasında olmaktadır.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading