Yandex Metrica
SON DAKİKA
iPhone 13, Apple Watch, Elektrikli Scooter, Playstation 5 ve GoPro veriliyor! O bankadan sınırları zorlayan kampanya

iPhone 13, Apple Watch, Elektrikli Scooter, Playstation 5 ve GoPro veriliyor! O bankadan sınırları zorlayan kampanya

Akbanki 31 Aralık 2022'ye kadar geçerli olması beklenen yeni kampanyasının duyurusunu yaptı. Söz konusu kampanya kapsamında katılımcılara çekilişle iPhone 13, Apple Watch, Elektrikli Scooter, Playstation 5 ve GoPro verilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 20:11

Yıl içerisinde düzenlediği kampanyalarla müşterilerini artırmayı amaçlayan Akbank, yeni yıla kadar geçerli olacak yeni bir kampanya duyurdu. 

20 dakikada 50 bin sipariş! Xiaomi'nin Elektrikli Otomobili SU7 piyasada:... Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI

Banka tarafından yapılan açıklamada detaylar şu şekilde anlatıldı:

Kampanya 8 - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya dönemi sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle 25 talihli müşterimize 5 adet iPhone 13, 5 adet Apple Watch, 5 adet elektrikli scooter, 5 adet playstation ve 5 adet goPro verilecektir.

Kampanya sadece Akbank Kredi Kartı veya Akbank kart sahibi bireysel müşterileri kapsamaktadır. Ticari ve Kurumsal müşteriler kampanya kapsamı dışındadır.

Kampanyaya katılım maksimum 3 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

İlk çekiliş hakkı; Akbank Mobil kampanyalar alanında yer alan kampanyaya katılan müşterilerimize verilecektir.

İkinci çekiliş hakkı; 8-31 Aralık tarihleri arasında hesabından ya da kredi kartından yeni bir otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerimize verilecektir. Otomatik fatura talimatının yeni verilecek bir talimat olması gerekmektedir. Kampanya tarihleri arasında otomatik fatura ödeme talimatının iptal edilmesi halinde çekiliş hakkı iptal edilecektir.
Üçüncü çekiliş hakkı ise Akbank ATM’inden 8-31 Aralık tarihleri arasında minimum bir kez QR ile vadesiz hesabından para çeken müşterilerimize verilecektir.

Akbank Mobil bankacılık uygulamasında kampanyalar menüsündeki ilgili kampanyanın detay sayfasında bulunan katıl butonunu tıklamamış müşterilere çekiliş hakkı verilmeyecektir.
Akbank Mobil içinden yapılacak tüm kampanya katılımlarında, kampanyaya katılan müşterilerimizin bankamızda cep telefon numarası ve Ad-Soyad bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekiliş hakkı verilmeyecektir.

Akbank T.A.Ş. Kredi Kartı, Bireysel Kredileri, Kredili Mevduat Hesabı ödemelerinde veya işlemlerinde yasal takipte olanlar bu kampanya kapsamı dışında tutulacak olup, katılıp kazansalar dahi ikramiye verilmeyecektir.

Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri, eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır.

Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

Kampanyaya, 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez.

İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Akbank A.Ş kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu kampanya Milli Piyango İdaresi'nin 07.12.2022 tarih ve E-24951361-255.01.02-28414 sayılı izni ile Akbank T. A. Ş. tarafından düzenlenmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading