Yandex Metrica
SON DAKİKA
intibak yasası nedir? intibak yasası meclise geldi mi?

intibak yasası nedir? intibak yasası meclise geldi mi?

İntibak yasası nedir ve kimleri kapsadığı merak ediliyor.Bugün EYT düzenlemesi içinemeklilik şartları, askerlik, doğum borçlanması, staj gibi konularda soru işaretlerini giderecek açıklama yapıldı. Ayrıca SSK Bağ-Kur emeklisine intibak zammı da yeniden gündeme geldi.Peki intibak yasası nedir? intibak yasası meclise geldi mi? işte detaylar..

Ekonomi

23.02.2024, 00:21

EYT düzenelemesi ile gündeme tekrar gelen İntibak yasası merak edilmeye başlandı.Milyonlaraca EYT'li intibak yasası hakkında bilgilere erişmke için araştırma yapmya başadı işte merak edilen detaylar habermizde

Altında sert yükselişler sert düşüşler görüldü! İslam Memiş altında alım... Haberi Görüntüle

İNTİBAK YASASI NEDİR?

SSK (4A) ve BAĞ-KUR'dan (4B) 2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar aynı prim kazancı ve prim gün sayılarıyla 2000 yılından önce emekli olanların kendilerinden daha fazla emekli maaşı aldığına dikkat çekiyor ve intibak ile aradaki maaş farklılığının son bulmasını talep ediyor.

Türkiye turizmde tarih yazıyor: İlk defa İspanya'nın önüne geçtik! Antalya'da... Haberi Görüntüle

İNTİBAK YASASI MECLİSE GELDİ Mİ?

EYT teklifi bugün yani 30 Ocak 2023 Pazartesi günü Meclis Başkanlığı’na sunulacak ve saat 11:00’de konuyla ilgili bir basın açıklaması yapılacak. Açıklamada kamuoyu EYT düzenlemesinin neleri ve nasıl kapsadığı soruları yanıt bulacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading