Yandex Metrica

İngiltere'den kritik Bitcoin uyarısı! 'Değeri sıfıra düşebilir'

İngiltere'den kritik Bitcoin uyarısı! 'Değeri sıfıra düşebilir'

İngiltere Merkez Bankası, Bitcoin yatırımcılarına uyarıda bulundu. Merkez Bankası Bitcoin'in değersizleşebileceği ve yatırımcıların ciddi kayba uğrayabileceğini bildirdi.

Ekonomi

23.01.2024, 18:28

İngiltere Merkez Bankası Başkan Yardımcıs Sir Jon Cunlife, son dönemde popülerleşen Bitcoin ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Cunlife açıklamasında "Fiyatları hayli değişebiliyor ve teorik ya da pratik olarak değeri sıfıra düşebilir" dedi.

Kulis bilgisi sızdırıldı: Temmuzda en düşük emekli maaşı o rakama kadar gelecek Kulis bilgisi sızdırıldı: Temmuzda en düşük emekli maaşı o rakama... Haberi Görüntüle

FİNANSAL PİYASA AKTÖRLERİ ETKİLENEBİLİR

Salı günü yapılan açıklamada, endişe yaratan noktanın kripto para finansal sisteme entegre edildiğinde ortaya büyük çaplı bir fiyat düzenlemesi çıkabileceğinden bahsedildi. 

Cunlife, diğer piyasalarla birlikte sabit finansal piyasa aktörlerinin etkilenebileceğini ifade etti. 

4A, 4B, 4C'liler dikkat! Asgari ücrete devlet desteği gelebilir: Kulisler o formülü sızdırdı 4A, 4B, 4C'liler dikkat! Asgari ücrete devlet desteği gelebilir: Kulisler... Haberi Görüntüle

BİTCOİN ZİRVEYİ GÖRMÜŞTÜ

Öte yandan Bitcoin kasım ayının başlarında 67 bin doları geçerek zirve değerini görürken, Omicron varyantının ilk açıklandığı dönemde ciddi bir düşüş yaşamıştı. 

İngiltere Merkez Bankası'nın pazartesi günü yaptığı rutin finansal sistem değerlendirmesinde de büyük kuruluşların kripto para konusunda ihtiyatlı davranması gerektiği belirtilmişti.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading