Yandex Metrica

İngiltere 2022'de son 30 yılın en yüksek enflasyonunu görebilir!

İngiltere 2022'de son 30 yılın en yüksek enflasyonunu görebilir!

Avrupa'da enflasyon krizi var. İngiltere'de enflasyonun 2022'de son 30 yılın en yüksek seviyesini görebileceği duyuruldu. Almanya'da da enflasyon 218 yılın zirvesinde.

Ekonomi

23.01.2024, 18:12

Avrupa yüksek enflasyona çözüm arıyor. İngiltere ve Almanya'da alarm var. 

Memur olmak isteyenler dikkat! 6 Bakanlık 8 kuruma 654 kişi alacak! İşte o bakanlıklar ve ilgili personel alımı sayısı... Memur olmak isteyenler dikkat! 6 Bakanlık 8 kuruma 654 kişi... Haberi Görüntüle

İNGİLTERE'DE 30 YILIN EN YÜKSEK ENFLASYONU

İngiltere Bütçe Sorumluk Ofisi'nin ekim ayı 'Ekonomik ve Mali Görünüm Raporu' krizin boyutunu gözler önüne serdi. Raporda yüzde 3,1 seviyesinde olan tüketici fiyatlarının 2022'de yüzde 5 seviyesine yaklaşabileceği belirtildi. Bu İngiltere'de son 30 yılın en yüksek seviyesi. 

Raporda yüksek enflasyonun nedeninin, salgın sonrası artan talebin piyasada yarattığı tedarik sıkıntıları ve İngitere'nin AB'den ayrılmasının ticarette ve iş gücünde doğurduğu sorunlar olduğunun altı çizildi.

Çok sert düşecek! Uzman isimden borsa ve gayrimenkul uyarısı Çok sert düşecek! Uzman isimden borsa ve gayrimenkul uyarısı Haberi Görüntüle

HANEHALKI GELİRLERİ DARALIYOR

Ülkede son dönemde özellikle enerji fiyatlarındaki artış dikkat çekici. Akaryakıtta da büyük sorun yaşanıyor. Artan enflasyonun önümüzdeki dönemde hanehalkı gelirlerinde baskı oluşturması bekleniyor.

Çalışmayan kadınlara 2 bin TL destek verilecek: Kadınlara yönelik sosyal yardımlara başvuru nereden, nasıl yapılır? Çalışmayan kadınlara 2 bin TL destek verilecek: Kadınlara yönelik sosyal... Haberi Görüntüle

ALMANYA DA KRİZDE

Sadece İngiltere değil Almanya'da da enflasyon artışı yaşanıyor. Ülkedeki enflasyon artışı 28 yılın zirvesinde. Ekim ayındaki yıllık enflasyon yüzde 4,6 seviyesinde. Eylülde bu oran yüzde 4,1 olarak kaydedilmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading