Yandex Metrica

İki dev şirket güçlerini birleştirdi! Başvuran herkese 0 faizli 5000 TL verilecek

İki dev şirket güçlerini birleştirdi! Başvuran herkese 0 faizli 5000 TL verilecek

Vakıfbank ve N11, müşterilerinin ihtiyaçlarını kolay bir şekilde karşılaşmasına olanak sağlamak için güçlerini birleştirdi. Bu kapsamda, şartları taşıyıp başvuranlara yüzde 0 faizli 5 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 19:15

Günümüzde yüz binlerce vatandaş nakit sıkıntısı sebebiyle ihtiyaçlarını erteleme yoluna gidiyor. Ancak bankalar, yıl içerisinde düzenledikleri kampanyalar ile birlikte, ihtiyaçları ertelemek yerine ödemelerin ertelenmesine olanak sağlıyor. 

Türkiye'nin 3 kamu bankasından biri olan Vakıfbank ise N11 ile güç birliğine giderek yeni kampanyasını duyurdu. HaberAy'ın iddiasına göre, Vakıfbank tarafından anında ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde Öncü online alışveriş platformunda yapılacak alışverişlerde 'Vakıfbank anında dijital kale direği hesap kampanyasından faydalanmanız mümkün.

Vakıfbank tarafından anlaşmalı bir şekilde e-ticaret platformunda yapılacak alışverişleriniz için faizsiz ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. 

E-ticaret platformunda sepetinizi oluşturduktan hemen sonra ödeme ekranında 'anında dijital Kredi ile öde' butonuna tıklamanız yeterlidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading