Yandex Metrica

İGDAŞ uyardı! Ücretsiz doğalgaz faturalarında o detay dikkat çekiyor: Bunu yapmayan yanacak

İGDAŞ uyardı! Ücretsiz doğalgaz faturalarında o detay dikkat çekiyor: Bunu yapmayan yanacak

Doğalgaz yakanlar için müjdeli ve beklenen haber geldi. İGDAŞ doğalgaz faturasının ücretsiz olacağına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:50

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. (İGDAŞ) tarafından milyonlarca İstanbul'lu vatandaşa o kısa mesaj gönderildi. Doğalgazın ücretsiz olup olmayacağı en çok merak edilen konuların başında gelirken, vatandaşlara gönderilen mesaj konunun özeti oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapmış olduğu açıklama sonrasında evlerde kullanım dahilinde olan doğalgazın ücretsiz olacağı haberi gün yüzüne çıkarken, bu sürecin nasıl ilerleyeceği merak ediliyordu. Konuya ilişkin İGDAŞ cevap niteliğinde o mesajı gönderdi.

Emekliler dikkat! En düşük emekli maaşına en yüksek promosyon o bankada! Emekliler dikkat! En düşük emekli maaşına en yüksek promosyon o... Haberi Görüntüle

İGDAŞ MESAJ GÖNDERDİ

İGDAŞ'ın gönderdiği mesajda "Değerli abonemiz, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar oluşturulacak ilk faturanız devletimiz tarafından karşılanacaktır. Bu kapsamda 5 Mayıs 2023 tarihi itibari ile fatura oluşturma işlemleri başladığından sayacınızın ulaşılabilir olması önem arz etmektedir"  ifadesine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading