Yandex Metrica
SON DAKİKA
İbn Haldun Üniversitesi ücretleri ne kadar 2022-2023? İstanbul İbn Haldun Üniversitesi ödemeleri nasıl yapılır?

İbn Haldun Üniversitesi ücretleri ne kadar 2022-2023? İstanbul İbn Haldun Üniversitesi ödemeleri nasıl yapılır?

YKS sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra tercih kılavuzu yayımlandı. Üniversiteye gitme hayali kuran milyonlarca öğrenci YKS tercihleri için üniversiteleri araştırmaya başladı. Özel üniversiteye gitmeyi düşünen öğrenci ve velileri fiyat ve bölümler hakkında bilgileri merak ediliyor. Peki İbn Haldun Üniversitesi ücretleri ne kadar 2022-2023? İstanbul İbn Haldun Üniversitesi ödemeleri nasıl yapılır?

Ekonomi

18.02.2024, 05:04

Özel üniversitelerden olan İstanbul İbn Haldun Üniversitesi 2022-2023 ücretleri ve bölümleri merak ediliyor. YKS tercihi yapacak olan öğrenciler tercih kılavuzunun yayımlanmasından sonra özel üniversite fiyatları ve ödeme şekilleri gündemde yerini aldı. Peki İbn Haldun Üniversitesi ücretleri ne kadar 2022-2023? İstanbul İbn Haldun Üniversitesi ödemeleri nasıl yapılır?

Son 24 saat kaldı! Uzmanlardan yatırımcılara uyarı: Elinde gram ve... Haberi Görüntüle

İBN HALDUN ÜNİVERSİTESİ ÜCRETLERİ NE KADAR 2022-2023?

İbn Haldun Üniversitesi 2022-2023 ücretleri şöyle:

2022-2023 Akademik Yılı’nda tüm Lisans programları ile İngilizce Hazırlık Programı için yıllık öğrenim ücreti KDV dâhil 80.000 TL olup, öğrenim ücreti muafiyetinin sona ermesi halinde öğrenciliğin devamı için bu meblağın üstlenilmesi gerekmektedir.

** Üniversitemizin Hukuk (%50 İndirimli) kontenjanı hariç tüm Lisans programları tam bursludur. Üniversitemiz tam burslu programlarına 2021-YKS ile yerleşip kayıt yaptıran lisans öğrencileri %100 burslu olduğundan öğrenim ücreti ödemeyeceklerdir. Öğrenim ücreti muafiyeti, İngilizce Hazırlık Programında 1+1 yıl, lisans programında ise 4+1 yıl süresince devam eder. Toplam bursluluk süresini dolduran öğrenciler ücretli öğrenciye dönüşürler.

** Hukuk programımız için yerleştirme puan türünde sıralama alt sınırımız; 50.000’dir. %50 İndirimli Hukuk programımız için alt sınırımız; 50.000’dir.

Son dakika... Bakan Bayraktar'dan yeni rezerv müjdesi: 'Göktepe-1 adını verdiğimiz... Haberi Görüntüle

İSTANBUL İBN HALDUN ÜNİVERSİTESİ ÖDEMELERİ NASIL YAPILIR?

İbn Haldun Üniversitesi resmi internet sitesinden ödeme koşullarını duyurdu. Buna göre İbn Haldun Üniversitesi ödeme koşulları şöyle:

Nakit Ödeme

Öğrenim ücretlerini peşin ödeyecek öğrenciler kayıt tarihlerinde herhangi bir Kuveyt Türk Katılım Bankası şubesine uğrayarak ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ayrıca kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen öğrenciler, Üniversitemize kayıt yaptırdıkları sırada ödeme işlemlerini tamamlayabilirler.
İnternet bankacılığını kullanmak isteyen öğrencilerimiz için hesap bilgileri aşağıda verilmiştir. Ödeme işlemi sırasında açıklama kısmına öğrencinin adı, soyadı ve T.C. kimlik No bilgilerinin girilmesi gerekmektedir.

Taksitli Ödeme

Üniversitemizin Kuveyt Türk Katılım Bankası ile yaptığı iş birliği gereği, öğrencilerimiz, Öğrenci İşleri’nden alacakları öğrenim kredisi ödeme planı ile herhangi bir Kuveyt Türk Katılım Bankası Şubesine şahsen giderek, Öğrenim Kredisi Sistemini kullanabilirler. Öğrenim Kredisi Sistemi ile programın yıllık ücreti vade farksız olarak taksitlendirilip ödemesi gerçekleştirilebilir. Ayrıca Kuveyt Türk Katılım Bankası’na ait kredi kartı sahipleri Üniversitemize kayıt yaptırdıkları sırada ödemelerini 5 taksit halinde gerçekleştirebilirler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading