Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Uzman isimden market fiyatlarına ilişkin korkutan açıklama

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Uzman isimden market fiyatlarına ilişkin korkutan açıklama

ABD'li OEC Grubu'ndan konuşmacı Lynn Stacy panelde yaptığı konuşmada marketlerle ilgili korkutan bir gerçeği paylaştı. Stacy, fiyatların asla eskisi gibi düşmeyeceğini, tedarik zincirinin de asla eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:02

ABD'de OEC Grubu'ndan konuşmacı Lynn Stacy, katıldığı panelde son günlerde dünya genelinde yaşanan tedarik sıkıtısına ilşkin korkutucu açıklamalrda bulundu.

Akaryakıt fiyatlarında son durum! 27 Mart benzine ve motorine zam... Haberi Görüntüle

'YENİ NORMALİ KABUL ETMEKTİR'

Yeniakit'in aktardığı habere göre, Stacy, "Pandemi öncesinde tedarik zinciriniz hakkında neler düşündüyseniz, bunları unutun" dedi ve "Tedarik zincirinizi düzeltmenin tek yolu, bu yeni normali kabul etmektir" diye ekledi.

Mehmet Şimşek üzerinden provokasyona geçit yok! 'Zor süreç' iddialarına yet... Haberi Görüntüle

'FİYATLAR YÜKSEK KALACAK'

Stacy'nin bakış açısına göre, fiyatlar yüksek olacak, tıkanıklık nedeniyle gecikmeler devam edecek, yer ve ekipmanın da az olması bekleniyor. Tüm bunlar, mevcut tedarik zinciri darboğazlarının arkasındaki ana faktörleri oluşturuyor. "En kötüsü için plan yapın, en iyisini umut edin" diyen Stacy, "En yüksek maliyeti, en uzun nakliye süresini ve en uzun boş zamanı planlayın" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading