Yandex Metrica

Hesaplar ele mi geçirildi! Vakıfbank müşterilerine kötü haber

Hesaplar ele mi geçirildi! Vakıfbank müşterilerine kötü haber

Vakıfbank müşterisi vatandaşlar bugün sabah saatlerinde mobil uygulamaya girmek istediklerinde sisteme giriş yapamadılar. Vakıfbank adılan mesajda bulunan linke tıklayanların hesaplarına erişemedikleri aktarıldı. Vakıfbank ise kısa bir bilgilendirme açıklaması yaptı.

Ekonomi

22.03.2024, 06:34

Vakıfbank müşterisi olan bazı vatandaşlar sabah saatlerinde bankalarının mobil uygulamasına girmek istediklerinde sistemin kendilerini almadığını gördüler. 

Bazı müşterilere SMS yoluyla atılan linklere tıklandığında hesapların dolandırıcıların eline geçtiği iddia ediliyor.

Vakıfbank konu ile alakalı sistemlerinde yoğunluk olduğunu ve kısa sürede sıkıntının giderileceğini bildirdi. 

Dünya Bankası'ndan Türkiye açıklaması: İşte 18 milyar dolarlık paketin ayrıntıları Dünya Bankası'ndan Türkiye açıklaması: İşte 18 milyar dolarlık paketin ayrıntıları Haberi Görüntüle

LİNKE TIKLANIRSA NE OLUR?

Atılan SMS'lerde Vakıfbank adına "Pandemi desteğiniz 3189 TL tanımlanmıştır. Hesabınıza aktarmak için tıklayın" gibi gönderilen mesajların ardında bir link bulunuyor. Bu linke tıklayanların hesaplarının ele geçirildiği iddia ediliyor. 

Hastanelere personel alımı yapılacak: Ebe, hemşire, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi iş ilanları yayımlandı! Başvuru şartları neler? Hastanelere personel alımı yapılacak: Ebe, hemşire, temizlik görevlisi ve güvenlik... Haberi Görüntüle

HESABIM ELE Mİ GEÇİRİLDİ?

SMS ile gelen linke tıklayanların mobil uygulamada hesaplarına giremedikleri bildiriliyor. Ayrıca hesabına girebilen fakat işlem yapmak için yetkiniz yok uyarısı alanlar da mevcut. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading