Yandex Metrica

Herkesin takip ettiği ekonomist ilk kez açıkladı! Dolar o rakama gelirse ekonomi çökecek!

Herkesin takip ettiği ekonomist ilk kez açıkladı! Dolar o rakama gelirse ekonomi çökecek!

Altın fiyatları ve dolar kuru yükseliyor. Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran tahminleri sonrasında gündem oldu. Başaran ev almayı düşünenlere almamaları gerektiği konusunda uyarı yaptı.

Ekonomi

18.02.2024, 13:34

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran, altın ve dolarla ilgili dikkat çekici tahminler yaptı. Ünlü ekonomist Mert Başaran, Youtube kanalından tahminlerini açıkladı. Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran ev almayı düşünene tavsiyede bulundu.

Altın fiyatları güne nasıl başladı? 18 Nisan 2024 gram altın, ons altın ne kadar? Altın fiyatları güne nasıl başladı? 18 Nisan 2024 gram altın,... Haberi Görüntüle

"BİR ŞEY ÇOK DÜŞMÜŞSE ALIP ATIN KÖŞEYE"

Youtube kanalı üzerinden altın ve dolar kuruyla ilgili konuşan ekonomist Mert Başaran, "Altının onsu 1680 dolardan dönmeye başladı. 960 liralardan ben almaya devam ediyorum. Yatırım tavsiyesi olmayarak alıyorum. Gümüş çok güzel noktalara geldi. Tepki yapmaya başladılar. Uzun vadede toplamak için bu seviyeler mantıklı. Bir şey çok düşmüşse alıp atın köşeye. Bunları atlamayın." dedi. 

Mehmet Şimşek'ten açıklama: Kayıt dışılılıkla mücadelede kararlıyız! Mehmet Şimşek'ten açıklama: Kayıt dışılılıkla mücadelede kararlıyız! Haberi Görüntüle

"EYLÜL VE EKİM AYLARINDA EV FİYATLARINDA İNANILMAZ BİR ARTIŞ OLACAK"

Mert Başaran,  "Eylül ve Ekim aylarında ev fiyatlarında inanılmaz bir artış olacak. Rakamlar bunu gösteriyor. İnşaat yok. Bir de üzerine yabancılar inanılmaz Türkiye'den ev alıyorlar. Ev fiyatlarının düşmesi hayal gibi duruyor. Şu anda alın demiyorum ama kesinlikle satmayın diyorum. Varsa da satmayın. Enflasyon devam ediyor. Azalma ihtimali var ama öyle çok büyük bir azalma yok şu an itibariyle" sözlerini kullandı.

IBAN’a havale isteyenlere ceza geliyor! Bakanlık harekete geçti: 'POS çalışmıyor IBAN’a at' uygulamasına dikkat! IBAN’a havale isteyenlere ceza geliyor! Bakanlık harekete geçti: 'POS çalışmıyor... Haberi Görüntüle

"DOLAR DÜŞERSE 10 LİRAYA, ASGARİ ÜCRET 550 DOLARA YÜKSELİR"

Dolara ilişkin de konuşan Başaran, "Dolar düşerse 10 liraya asgari ücret 550 dolara yükselir. Çünkü asgari ücrete yüksek bir zam yapıldı. O yüzden dolar düşerse baya ekonomi çöker. Doların ne çok düşük ne çok yüksek olması lazım. Doların küçük küçük artması lazımdır. Bu gelişmelere bakılırsa dolar yerine altın alınması lazım" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading