Yandex Metrica
SON DAKİKA
Herkes yükselecek derken o düşecek demişti! Ünlü ekonomistin şimdi de 2022 Ocak ayı için yaptığı dolar tahmini olay yarattı

Herkes yükselecek derken o düşecek demişti! Ünlü ekonomistin şimdi de 2022 Ocak ayı için yaptığı dolar tahmini olay yarattı

Dolar fiyatlarındaki düşüş devam ederken Ahlatçı Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Tonguç Erbaş, yıl sonu için sürpriz bir tahminde bulundu. Erbaş, doların 5-6 liralara kadar gerileyebileceğini söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 18:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının sonrasında dolarda sert düşüş yaşandı. Doların 12 liraya inmesiyle beraber vatandaşlar, "Yıl sonu dolar kaçla kapatır?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Ahlatçı Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Tonguç Erbaş yıl sonuna ilişkin tahminlerini açıkladı. Erbaş'a göre kritik yılbaşı. İşte o açıklamaların ayrıntıları...

Yılbaşında dolar kaçla açar? sorusuna yanıt arayan vatandaşlar için beklenen cevap, Ahlatçı Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Tonguç Erbaş'tan geldi. Döviz hareketlerinde yukarı yönlü hareketlerin kısıtlı olacağının altını çizen Erbaş, doların 5-6 liraları görebileceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Ahlatçı Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Tonguç Erbaş dolarda yaşanan düşüşe yönelik A Haber'e özel açıklamalarda bulundu.

Asgari ücretlilere 3000 TL bayram ikramiyesi! Dar gelirlilere Ramazan Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

'YILBAŞI ÇOK KRİTİK'

3 aylık bir süre içinde mevduat ve tarihsel açıdan baktığımızda Türk Lirası tarafından kalınacak gibi duruyor. Kurdaki yükselişin sınırlı kalacağını düşünüyorum. Kurdaki geri çekilme sonrası yeni yılın ilk aylarında büyüme ve ihracat rakamlarıyla birlikte Türkiye'ye bir fon girişi olacak.

Bitcoin'de yüksekliş devam edecek mi? Dev borsanın CEO'sundan flaş tahmin Haberi Görüntüle

Emekli kartı nedir? Emekli kartı avantajları neler, nerelerde kullanılır? Emekli... Haberi Görüntüle

DOLAR 5-6 LİRAYA DÜŞER Mİ?

Yeni gelişmeler yeni model ile birlikte gelecek. Piyasada ve kurda çok yüksek oynaklıklar beklemiyorum. Kurun 5-6 Türk Lirası'na düşmesini beklemem ve bunu istemem de. Bize istihdam ve büyümeyi sağlayacak zamanı kazanmak açısından önemli.

Benzine zam mı geldi? 15 Mart benzin litresi ne kadar? Haberi Görüntüle

YIL SONUNDA DOLAR NE OLUR?

Geçen yılın kapanışı 7.30 civarındaydı. Bir süre daha 11 TL-14 TL arasında gidip gelebilir. Cari fazla tarafında yaratılmak istenen gelişmeler sonuçlanıp devamı gelirse Türk Lirası daha da değerlenir.

THY'den dev kampanya! Yurt içi uçak biletlerinde yüzde 25 indirim Haberi Görüntüle

Akaryakıt zamlarının ardından motorine indirim geldi! 23 Mart Benzin ne... Haberi Görüntüle

'HAREKET KISITLI OLUR'

Nereye kadar devam edebilir bilmiyorum ama yukarı doğru hareketler kısıtlı olacaktır.

Bakan Bolat tarih verdi: Deprem bölgesinde 200 bin kişi ev... Haberi Görüntüle

'DOLAR 5-6-7 LİRALARI GÖREBİLİR AMA'

Kur ve para birimimiz değer kazandıkça biz 5-6-7 liralara gidebiliriz. Ama bu sefer orayı da dengelemek için başka şeyler yapmalıyız. O açıdan belirlenebilir ve doğal süreçlerle para birimi değerlenmesi olabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading