Yandex Metrica
SON DAKİKA
Her haneden bir kişi başvuru yapsın: 7800 liralık ödeme aileden biri alabilecek: Bakanlık destek ödemesi için duyuru yaptı

Her haneden bir kişi başvuru yapsın: 7800 liralık ödeme aileden biri alabilecek: Bakanlık destek ödemesi için duyuru yaptı

Aile Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ihtiyaç sahibi ailelere tek seferlik 7800 TL yardım yapılacağı ifade edildi. PTT aracılığıyla 7.800 TL destek ödemesinin hesaplara yatacağı belirtildi.

Ekonomi

28.03.2024, 01:54

Aile Bakanlığı tarafından müjdeli haber duyuruldu ve PTT aracılığıyla 7.800 TL destek ödemesi hesaplara yatırılacağı ifade edildi.  Aile Bakanlığı tarafından başlatılan destek programı kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik 7.800 TL'lik ödemeler yapıldığı belirtilerek destek ödemesinin hesaplara yatırılmasının sağlanması için PTT iş birliğiyle çalışıldığı vurgulandı.

SGK uzmanı kulis bilgiyi paylaştı! Borcu olanlar milyonlarca kişiye müjde:... Haberi Görüntüle

ÖDEMELER PTT'DEN ÜZERİNDEN  AKTARILACAK 

Ödeme süreci tamamlanmış ve PTT tarafından yapılan işlemler sonucunda 7.800 TL'lik destek miktarı, başvuruda belirtilen hesaplara aktarılacağı belirtilerek ailelerin maddi sıkıntılarını hafifletmek ve güçlendirmek amacıyla sağlandığı ifade edildi.

2024 FED faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Mart ayı ABD... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILIYOR 

Bakanlık yetkilileri, ailelere bu destek ödemesinin düzenli olarak yapıldığını ve sürecin hızlı ilerlediğini duyururken ihtiyacı olan ailelere destek verileceği bildirildi. Söz konusu destek için başvuruların e-Devlet üzerinden yapılacağı bildirildi.

O şirketten radikal karar! 2 bin kişiyi işten çıkartacak: İşte... Haberi Görüntüle

7.800 TL PARA VERİLECEK 

PTT aracılığıyla 7.800 TL destek ödemesi hesaplara yatırılacağı belirtilerek bu destek programı kapsamında ailelere tek seferlik 7.800 TL verileceği vurgulandı. Ödeme süreci tamamlanmış ve PTT tarafından başvuruda belirtilen hesaplara 7.800 TL aktarılacağı belirtilerek Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri veya e-Devlet üzerinden başvuru yapılabileceği ifade edildi.

ŞOK'a İPhone 15 ve Dyson V11 geliyor! 16 Mart 2024... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLU AİLELERE DESTEK 

Bu sosyal yardım programının çocuklu ailelere sağladığı faydaların yanı sıra toplumun genelinde olumlu etkiler yaratabileceği vurgulanmaktadır. Program, yoksullukla mücadele etmek ve sosyal eşitsizliği azaltmak için önemli bir adım olarak değerlendirilirken, çocukları için daha iyi imkanlara sahip olan ailelerin sağlıklı, mutlu ve başarılı bir neslin yetişmesine katkıda bulunacağı ifade edilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading