Yandex Metrica
SON DAKİKA
Her haneden bir kişi başvuru yapsın: 7800 liralık ödeme aileden biri alabilecek: Bakanlık destek ödemesi için duyuru yaptı

Her haneden bir kişi başvuru yapsın: 7800 liralık ödeme aileden biri alabilecek: Bakanlık destek ödemesi için duyuru yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı her aileden başvuracak bir vatandaşa 7800 TL'lik destek ödemesi yapacağını duyurdu.  PTT aracılığıyla yapılacak olan bu ödemelere başvuru şartları açıklandı.

Ekonomi

07.03.2024, 21:17

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli ve ihityaç sahibi vatandaşarın yanında olmaya devam ediyor. Bakanlık tarafından yapıulan açıklamaya göre her aileden başvuran bir vatandaşara 7800 TL'lik bir destek ödemsi yapılacağı duyuruldu.

Akaryakıt zamlarının ardından motorine indirim geldi! 23 Mart Benzin ne... Haberi Görüntüle

Akrabalardan nakit para istemeye son! O banka 15 bin TL... Haberi Görüntüle

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÖDEME

İhtiyaç sahibi ailelere sadece bir sefere mahsus yapılacak olan bu destek ödemesi dışında  12 ay boyunca ödenen seçenekler de bulunuyor. Bakanlık tarafından hak sahibi olduğu görülen vatandaşlara verilen bu destek ödemeleri eğitimden barınmaya, fatura yardımından gıda yardımına kadar bir çok seçenekte bulunuyor. 

1 dolara yurt dışı uçak bileti! AJet ucuz bilet kampanyası... Haberi Görüntüle

İslam Memiş uyardı: Düğün yapacaklar ve altın borcu olanlar için... Haberi Görüntüle

7800 TL DESTEK

Bakanlık tarafından duyurulan bu destek ödemesi PTT aracılığıya yapılacak olup tutarı ise 7800 TL olarak açıklandı. İhtiyaç sahibi aileleri maddi açıdan destek olmak amacıyla yapılan bu ödemede başvuru şartları açıklandı.

Gram altın sonrası o altında da kıtlık yaşanabilir! Uzman isim... Haberi Görüntüle

Ramazan ayında işsiz vatandaşlara aylık 8000 TL devlet desteği! İşsiz... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR E-DEVLET'TEN

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla PTT tarafından ödenecek bu destekten yararlanabilmek için e-Devlet veya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri'nden başvuru yapılması gerekiyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading