Yandex Metrica

Haluk Özdil'den korkutan altın uyarısı! Kriz çıktığında...

Haluk Özdil'den korkutan altın uyarısı! Kriz çıktığında...

Araştırmacı yazar Haluk Özdil, dijital altın almanın tehlikesine dikkat çekerek yatırımcıya çok önemli uyarılarda bulundu. 

Ekonomi

23.01.2024, 22:07

Araştırmacı yazar Haluk Özdil, dijital altın alımının büyük bir tehlikeyi beraberinde getirdiğini söyledi. "Reel altını elimize geçirmediğimiz sürece yükselmesine izin vermeyecekler" diyen Özdil'in konuya ilişkin açıklamaları şu şekilde:

"Biz reel altını elimize geçirmediğimiz sürece baronlar, biz bu altının yükselmesine izin vermeyeceğiz diyor. Biz bunu 1945’li yıllarda ABD’de gördük. Evlerde olan altınları topladılar. Toplanan altınlar bize anlatılanlar gibi yüksek olmadı. Tekrar o günlere mi dönüyoruz? Nakit altınları insanlar tutmaya devam ediyorlar. Biz buna yastık altı altın diyoruz. Korkuyorlar, haklılar. Çünkü yarın büyük bir savaş ya da büyük bir ekonomik kriz çıktığında ya da büyük elektrik kesintileri yaşandığında belki o altınlarını muhafaza ettiğiniz yerler faaliyet göstermeyecek. Gittiğiniz zaman sizin altınınız filan olmayacak. Çünkü sanal ortamda gerçek olmayan bir altın var"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading