Yandex Metrica

Gram altında rekor gelecek! 23 Mart'a kadar süre verildi! Ekonomistlerden peş peşe açıklama

Gram altında rekor gelecek! 23 Mart'a kadar süre verildi! Ekonomistlerden peş peşe açıklama

Gram altın, Fed'in faiz artırımlarına devam edeceğine yönelik uyarılarına rağmen yükseliş serüvenine başladı. Peki, ekonomistler gram altın fiyatlarına yönelik ne bekliyor? Altında yükseliş mi düşüş mü gelecek? İşte Fed'in faiz kararının altın fiyatlarına etkisi...

Ekonomi

23.01.2024, 20:31

Şubat ayında düşüş yaşayan ve yatırımcıları endişeye düşüren gram altında yükseliş yeniden başladı. Peki, gram altında yükselişler yeni rekorlar getirir mi? Gram altın rekor kıracak mı? Fed'in faiz artırımlarına devam etmesi altında nasıl bir etki bırakır? 

10 milyon vatandaşı ilgilendiriyor: Asgari ücrete yapılması beklenen ara zam miktarı hakkında yeni detay 10 milyon vatandaşı ilgilendiriyor: Asgari ücrete yapılması beklenen ara zam... Haberi Görüntüle

GRAM ALTINDA REKOR GELECEK Mİ?

Fed'in enflasyonu frenlemek için faiz artırımlarına devam edeceği ve doların dominansını koruma yoluna gideceği biliniyor. Faiz artırımlarının ve şahin politikaların devam etmesi halinde gram altında düşüş bekleniyor. Ancak bazı ekonomistler, bu beklentinin tersinde bir olasılık üzerinde görüş bildiriyor.

Guardian Gold Australia İş Geliştirme Müdürü John Feeney’in açıklamasına göre merkez bankalarının enflasyonist baskılar devam ederken sıkılaştırmadan uzaklaşmak için siyasi baskıya boğun eğmesi durumunda bu yıl altının yükselişi sürebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading