Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gram altın 1550 TL olacak! İslam Memiş tarih vererek açıkladı

Gram altın 1550 TL olacak! İslam Memiş tarih vererek açıkladı

Dün tüm zamanların rekorunu kıran gram altın yeni işlem gününe düşüşle başladı. Ancak ekonomistler, gram altının 2023 yılında rekor üstüne rekor kıracağı yönündeki görüşlerini yineledi. Bu yönde görüş bildiren uzmanlardan biri de Finans Analisti İslam Memiş oldu. İslam Memiş, gram altının rekor kıracağı tarihi açıkladı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:24

Yaptığı ekonomi tahminleri dikkatle takip edilen Finans Analisti İslam Memiş, gram altının yeni rekorlarını kıracağı tarihi açıkladı. İslam Memiş'in tahminlerine göre gram altın orta ve uzun vadede 1450 ila 1550 TL seviyesine yükselecek ve tüm zamanlar rekorunu bu şekilde egale edecek. 

İslam Memiş, altının asıl hareketine haziran ayından sonra başlayacağını iletti ve bu yükseliş ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu kaydetti.

26 Mart Bitcoin neden yükseldi? Bitcoin (BTC) yükselmeye devam eder... Haberi Görüntüle

GÜMÜŞTE SON DURUM NE?

Altın ve gümüşteki fiyat düşüşlerinin uzun vadeli alımlar için bir fırsat olduğunu vurgulayan İslam Memiş, bu emtialarda uzun vadeli yükselişlerin gelebileceğinin altını çizdi. 

Öte yandan, Borsa'daki düşüşe de değinen İslam Memiş, borsanın yüzde 15 civarında değer kaybettiğine değinerek, BIST 100'ün iyi bir yatırım aracı olduğunu ifade etti. Memiş, düşüşlerde de alım yaparak para kazanmanın mümkün olduğunu söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading