Yandex Metrica

Gözlük camı desteği ne kadar? Devlet gözlük parasının ne kadarını karşılıyor?

Gözlük camı desteği ne kadar? Devlet gözlük parasının ne kadarını karşılıyor?

Devlet tarafından vatandaşları birçok konuda maddi destek sağlanıyor. Bunlardan bir tanesi ise gözlüklere verilen ödeme. Göz hastalığı olanlar için SGK'nın ödediği ücret binlerce kişi tarafından internette araştırılıyor. Peki, Gözlük camı desteği ne kadar? Devlet gözlük parasının ne kadarını karşılıyor?

Ekonomi

24.04.2024, 21:10

Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altında olan vatandaşlar hastaneye giderek devletin sunduğugözlük desteğinden yararlanabilir. Göz hastalığı olanlar için SGK'nın ödediği ücret binlerce kişi tarafından internette araştırılıyor. Peki, Gözlük camı desteği ne kadar? Devlet gözlük parasının ne kadarını karşılıyor?

Bakan Şimşek'ten dikkat çeken enflasyon mesajı! Tek hane için tarih verdi Bakan Şimşek'ten dikkat çeken enflasyon mesajı! Tek hane için tarih... Haberi Görüntüle

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçiye destek! Tam 21.1 milyar TL... Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçiye destek! Tam 21.1 milyar TL... Haberi Görüntüle

DEVLET GÖZLÜK PARASININ NE KADARINI KARŞILIYOR?

Gözlük camı desteği ne kadar? Devlet gözlük parasının ne kadarını karşılıyor? Devlet gözlük camı ve gözlük çerçevesi yardımını her yıl yeniliyor. 

Devlet gözlük için 2023 yılında 50 TL katkı payı veriyor. Doktor reçetede size yazdığı gözlüğün fiyatı ne kadar olursa olsun en fazla 50 TL devlet gözlük yardımı yapmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1


Loading