Yandex Metrica
SON DAKİKA
GETİR, Şok'u satın alıyor: Zincir market sektörüne ilk adım

GETİR, Şok'u satın alıyor: Zincir market sektörüne ilk adım

Türkiye'nin dünyaca ünlü markalarından biri haline gelen hızlı teslimat şirketi Getir, Şok Marketler'in bir kısmını satın almak üzere.

Ekonomi

23.01.2024, 18:18

Dünyada hızla büyüyen Türk markası Getir, zincir market sektörüne adım atıyor. Hızlı teslimat şirketi Getir, Şok Marketler hisselerinin bir kısmını satın alacağı açıklandı. 

Geçtiğimiz günlerde dağıtım ağını Amerika Birleşik Devletleri'ne kadar ulaştıran ve Chicago kentinde hizmete başlayan Getir, Şok Marketler'in hisselerini satın almak için Yıldız Holding ile anlaştı. Konuya ilişkin Şok Marketler grubu tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

Emekli ikramiyesi ödeme takvimi belli oldu! SSK, Bağ-Kur ve emekli... Haberi Görüntüle

BİR KISMINI SATIN ALACAK

"Aşağıda bahsi geçen stratejik ortaklık görüşmeleri, yatırım kararını ve pay değerini etkileyebilecek nitelikte olması nedeniyle, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'nin 6'ncı maddesi kapsamında 13.09.2021 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla Taraflar arasında somut bir gelişme oluncaya kadar ertelenmişti.

Şimdi ise Yıldız Holding A.Ş. bilgilendirmesi çerçevesinde;

Dijital sahada sinerji oluşturmak amacıyla, Şok Marketler Tic. A.Ş.'de doğrudan/dolaylı pay sahibi olan Yıldız Holding ve iştiraklerinin sahip olduğu bir kısım azınlık payların Getir Perakende Lojistik A.Ş.'ye veya ilişkili şirketlerine satışı için stratejik ortaklık görüşmelerinde bağlayıcı olmayan niyet mektubu imzalanmıştır. Konuyla ilgili gelişmeler kamuyla paylaşılacaktır.

Saygılarımızla, Şok Marketler Ticaret A.Ş."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading