Yandex Metrica

Getir'den İngiltere'de büyük hamle! Ülkenin hızlı teslimat şirketini satın alıyor

Getir'den İngiltere'de büyük hamle! Ülkenin hızlı teslimat şirketini satın alıyor

Getir, İngiltere'de hızlı teslimat uygulaması olarak hizmet veren Weezy şirketini satın alıyor. Weezy'nin 700 çalışanı Getir bünyesinde çalışacak.

Ekonomi

23.01.2024, 18:20

Getir tarafından yapılan açıklamada şirketin İngiliz hızlı teslimat uygulaması Weezy'yi satın almak üzere bağlayıcı sözleşme imzaladığı bildirildi.

Getir’in açıklamasında Weezy'nin 700 civarında çalışanı olduğu ve İngiltere'de 15 şehirde faaliyet gösterdiği belirtildi.

Yıl başında İngiltere’de faaliyet göstermeye başlayan Getir, daha sonra Hollanda, Almanya, Fransa, İspanya ve İtalya’da da hizmet vermeye başlamıştı.

weezy

O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl boyunca ücretsiz olacak! O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl... Haberi Görüntüle

GETİR, YURT DIŞINDA BÜYÜMEYİ DEVAM ETTİRİYOR

Getir Kurucusu Nazım Salur birkaç hafta önce teknolojik girişimlerin merkezi ABD’de hizmet vermeye başladıklarını, yurt dışında büyümeyi hız kesmeden sürdürdüklerini belirtti.

Salur “Henüz genç bir girişim olmasına rağmen bölgesinde önemli yer edinmeyi başaran Weezy ile iş yapış biçimimizin ve kültürel yaklaşımımızın son derece uyumlu olduğuna inanıyoruz.

Bu nedenle Getir’e büyük katkı sağlayacağına inanarak Weezy’i bünyemize katıyoruz. Bizim için çok önemli pazarlardan İngiltere’deki hizmet ağımızı daha da güçlendirecek heyecan verici bir satın almayı gerçekleştiriyor olmaktan mutluyuz” açıklamasını yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading