Yandex Metrica

Gazprom'dan kritik Türkiye açıklaması! 'Pratik uygulamasına başladık'

Gazprom'dan kritik Türkiye açıklaması! 'Pratik uygulamasına başladık'

Gazprom'un Başkanı Aleksey Miller, Türkiye'de doğalgaz merkezinin kurulmasına ilişkin çalışmaların sürdüğünü belirtti. Miller, ''Karar iki devletin liderleri tarafından alındı ve biz şimdiden pratik uygulamasına başladık." dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:14

Rus enerji şirketi Gazprom'un Başkanı Aleksey Miller, Gazprom'un 2022 faaliyetlerine ilişkin yaptığı açıklamada, şirketin bu yıl 412,6 milyar metreküp doğal gaz üreteceğini kaydetti.  

Gram altın 3000 TL'ye yükseliyor! Uzmanlar duyurdu: O tarih alım fırsatı... Gram altın 3000 TL'ye yükseliyor! Uzmanlar duyurdu: O tarih alım... Haberi Görüntüle

'PRATİK UYGULAMASINA BAŞLADIK'

Türkiye'de doğalgaz merkezi çalışmalarının sürdüğünü aktaran Miller, ''Karar iki devletin liderleri tarafından alındı ve biz şimdiden pratik uygulamasına başladık. Doğalgaz merkezi, gaz piyasasında şeffaf ve adil fiyatlandırma sağlayacaktır." dedi.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Fahiş bilet fiyatlarına sıkı denetim! Bakan Uraloğlu duyurdu: Fahiş bilet fiyatlarına sıkı denetim! Haberi Görüntüle

'DOĞALGAZ MERKEZİ ŞEFAF VE ADİL FİYATLANDIRMA SAĞLAYACAKTIR'

TürkAkım ve Mavi Akım doğalgaz boru hatlarının güvenilir şekilde çalışmaya devam ettiğine işaret eden Miller, şu ifadeleri kullandı:

Şimdi de Türkiye ile birlikte bu ülkede bir doğalgaz merkezi projesi üzerinde çalışmaya başladık. Karar iki devletin liderleri tarafından alındı ve biz şimdiden pratik uygulamasına başladık. Doğalgaz merkezi, gaz piyasasında şeffaf ve adil fiyatlandırma sağlayacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading