Yandex Metrica

Garanti BBVA'dan çok konuşulacak kampanya! Başvuran herkese düşük faizli kredi verilecek

Garanti BBVA'dan çok konuşulacak kampanya! Başvuran herkese düşük faizli kredi verilecek

Yıl içerisinde düzenlediği kampanyalarla adından sıklıkla söz ettiren Garanti BBVVA, yeni kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında başvuranlara düşük faizli kredi verilecek. 

Ekonomi

28.03.2024, 15:31

Garanti BBVA yeni yıl için yeni kampanya düzenledi ve tüketicilerine düşük faizli kredi imkanı sağladı. Konuyla ilgili detaylı açıklama da yapıldı.

Bakan Şimşek'ten kamu harcamalarıyla ilgili açıklama: Kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz Bakan Şimşek'ten kamu harcamalarıyla ilgili açıklama: Kontrol edecek ve kesintiye... Haberi Görüntüle

KOLAYCA KULLANILABİLECEK

Yeni Yıl Kredisi hakkında bilgi veren; Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Ceren Acer Kezik, “Yeni yılla birlikte müşterilerimizin artan ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla anında ve hızlı başvurabilecekleri Yeni Yıl Kredisi’ni sunuyoruz. Müşterilerimiz sağlık, alışveriş, evlilik ve her türlü nakit ihtiyacını Yeni Yıl Kredisi’yle Anında Kredi Hattı ve dijital bankacılık kanallarımız üzerinden kolayca kullanılabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen ancak Bankamız müşterisi olmayanlar Garanti BBVA Mobil’i indirerek bulundukları yerden hızlıca müşterimiz olarak anında kredi başvurusunda bulunabilir. Biz de, yeni yılda ihtiyaçları yerine sevdiklerini düşünmeleri amacıyla Yeni Yıl Kredisini sunduğumuz için mutluyuz.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading