Yandex Metrica
SON DAKİKA
Finansbank emekli aylığı alanlara müjdeyi verdi! 2600 TL ek destek yapılacak

Finansbank emekli aylığı alanlara müjdeyi verdi! 2600 TL ek destek yapılacak

Finansbank'tan emekli aylığı alanlara müjdeli haber geldi. 3 yıl boyunca maaşını Finansbank'tan alma sözü veren emeklilere 2 bin 600 TL destek verilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 18:53

QNB Finansbank, emekli maaşını kendisinden alan müşterilerine destek sunmaya devam ediyor. Yapılan bir duyuruya göre; 3 yıl boyunca maaşını bankadan alanlar 2600 TL ek para almaya hak kazanacak.

QNB Finansbank, söz konusu duyurusunu şu şekilde yaptı;

“Cep telefonunuzdan vereceğiniz dijital onay sayesinde şubeye gelmeden maaşınızı taşıyın, 2.600 TL’ye kadar promosyon kazanma, ayda iki kere diğer banka ATM’lerinden ücretsiz para çekme, bireysel internet bankacılığından ücretsiz EFT/TL havale ve şubelerde işlem sıra önceliği gibi birçok avantajdan yararlanın.”

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? MB Mart ayında faizi... Haberi Görüntüle

2 BİN 600 TL DESTEK KOŞULLARI NELER?

Emekli maaşınızı QNB Finansbank’tan alarak 2.600 TL ‘ye kadar promosyon verileceği belirtilen duyuruda promosyon ödemesinin emekli maaş tutar aralıkları dikkate alınarak yapılacağı bildirilerek 3 aylık ödenen maaşlar için; aylık ortalama maaş tutarına göre promosyon tutarı belirleneceği vurgulandı.

Banka tarafından yapılan duyurunun devamında Aylık 1.499 TL altında maaş alanlara 1700 TL, Aylık 1.500 TL ile 2.499 TL arasında maaş alanlara 2150 TL, 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 2.600 TL promosyon ödemesi yapılacağı ifade edildi.

Evlenecek çiftlere müjde! 150 bin TL evlilik kredisinde son durum... Haberi Görüntüle

QNB FİNANSBANK EMEKLİ AYLIĞI KAMPANYASI EK KOŞULLAR

28.02.2022 tarihine kadar geçerli kampanyada belirlenen ek koşullar ise şöyle paylaşıldı:

Promosyon ödemesinden faydalanmak için, şubelerimizden başvuruda bulunmanız ve emekli maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alacağınıza dair “emekli maaş taahhütnamesi” imzalamanız gerekmektedir.

Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyon ödemesinin hesabınıza yatırıldığı tarih esas alınacaktır.
Promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığınızın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmayacaktır.

18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz için anne veya babasının velayeti gerekmektedir. Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading