Yandex Metrica

Fethiye'de bir haftalık tatil ne kadar tutar? Fethiye'de en uygun otel fiyatı ne kadar? 

Fethiye'de bir haftalık tatil ne kadar tutar? Fethiye'de en uygun otel fiyatı ne kadar? 

Yaz ayları yaklaştı ve tatil planları yapılmaya başladı. Fethiye'de en uygun otel fiyatları merak edilmeye başladı. Fethiye'de bir haftalık tatilin ne kadar tutacağı da en sık arananlar içine girdi. Yaz tatilini deniz ve doğayla iç içe geçirmek isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Fethiye, tatil planlarının ilk sırasında bulunuyor. Peki Fethiye'de bir haftalık tatil ne kadar tutar? Fethiye'de en uygun otel fiyatı ne kadar? 

Ekonomi

23.01.2024, 19:18

Fethiye'de bir haftalık tatil ne kadar tutar diye merak edenler, tatil yapmak için Fethiye'yi seçenler internette araştırma yapmaya başladı. Çalışma temposundan yorulan ve hem kafasını hem vücudunu dinlendirmek isteyenler yaz tatili için Fethiye'yi düşünüyor. Antalya en uygun otel fiyatları araştırılıyor. Peki Fethiye'de bir haftalık tatil ne kadar tutar? Fethiye'de en uygun otel fiyatı ne kadar? 

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri dikkat! Hesaplama yöntemi değişti: Maaş zamları aynı olacak SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri dikkat! Hesaplama yöntemi değişti:... Haberi Görüntüle

FETHİYE'DE BİR HAFTALIK TATİL NE KADAR TUTAR?

Fethiye'de bir haftalık tatil, otelin gecelik fiyatı ve kaç kişi gidildiğine göre değişiklik göstermektedir. Şu an indirimli rakamlara bulunan Fethiye otel fiyatları için odalar dolmadan yer ayırtılmalı. Fethiye'de bir haftalık en uygun otelde iki kişilik fiyat ortalama 3.766 TL tutuyor. Kendinize göre gezilecek yerleri, yenilecek yemekleri ve yapılacak aktiviteleri de dahil edilip ortama bir fiyat çıkarabilirsiniz.

Bakan Uraloğlu'ndan Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Bakan Uraloğlu'ndan Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Haberi Görüntüle

FETHİYE'DE EN UYGUN OTEL FİYATI NE KADAR?

Fethiye'de en uygun otel fiyatları en çok arananlar içinde bulunuyor. 

Fethiye'de en uygun gecelik kişi başı otel fiyatı 269 TL'den başlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading