Yandex Metrica

Sitede Ara

Fed'in faizi sabit tutması ile birlikte Bitcoin ve Ethereum ile birlikte altcoinlerde yeni rekorlar gelebilir

Fed'in faizi sabit tutması ile birlikte Bitcoin ve Ethereum ile birlikte altcoinlerde yeni rekorlar gelebilir

Fed'in politika faizini sabit tutması kripto para yatırımcılarına yaradı. Ekim ayında yeni rekorlara koşan coinler için umut kasım ayında da devam ediyor. NFT yatırımlarına yönelen coinlerde yeni dönemin kapıları açıldı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:14

Amerikan Merkez Bankası (FED) politika faiz kararını bugün açıkladı. FED'in aldığı karara göre politika faizi sabit bırakıldı. 

Politika faizinin sabit bırakılması en çok kripto paralara yaradı. Geçen ay alınan FED kararı sonra Bitcoin 44 bin dolardan 67 bin dolar seviyelerine yükselmişti. Geçen ay ile beraber yine sabit tutulan politika faizinin kripto paralara değer kazandırması bekleniyor. 

FED'in politika faizini sabit tutması ile birlikte Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralardan yeni rekorlar bekleniyor. 

Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Haberi Görüntüle

VARLIK ALIMLARI AZALTILDI

Kademeli olarak varlık alımlarını azaltacağını daha önce açıklayan FED nihayet somut bir adım attı. Kararın açıklanmasıyla birlikte Bitcoin (BTC) 60.300 dolara kadar gevşedi. 

Kısa sürede Bitcoin dakikalar içinde yeniden 62.500 dolara ulaştı. Önümüzdeki günlerde Bitcoin (BTC) yeniden 67.000 sınırını aşmaya çalışabilir.

Bakanlık duyurdu! 8 bin 406 iş yerinin sözleşmesini feshedildi Bakanlık duyurdu! 8 bin 406 iş yerinin sözleşmesini feshedildi Haberi Görüntüle

KARAR KRİPTO PARALARA YARADI

Kripto para piyasaları durumdan son derece memnun görülüyor. Ethereum (ETH) halen 4.580 doların üzerinde ve Bitcoin (BTC) 63.000 dolara tırmanmaya çalışıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading