Yandex Metrica

FED toplantısı ne zaman? Gözler FED'in faiz kararına çevrildi

FED toplantısı ne zaman? Gözler FED'in faiz kararına çevrildi

FED'in alacağı faiz kararı merakla bekleniyor. ABD merkez bankası kasım ve aralık ayında yapacağı toplantılarla bu yılın toplantılarını tamamlayacak. Peki FED toplantısı ne zaman?

Ekonomi

23.01.2024, 18:13

FED toplantısı her yıl belli tarihlerde yapılıyor. ABD Merkez Bankası (FED) belirli tarihlerde yaptığı toplantılarla faiz kararlarını açıklıyor. Son toplantısını eylül ayında yapan FED, beklentiler dahilinde politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0-0,25 aralığında sabit bıraktı.

65 yaş aylığı, engelli ve evde bakım maaşı alanlar dikkat: Destek ödemelerinde rakam değişiyor 65 yaş aylığı, engelli ve evde bakım maaşı alanlar dikkat:... Haberi Görüntüle

FED TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK? 

Fed toplantısı 2-3 Kasım tarihleri aralığında yapılacak. Toplantı sonrası alınan karar kamuoyuna duyurulacak.

Fed'in bu yılın geri kalanındaki kasım ayından sonraki son toplantısı ise aralık ayında yapılacak.

Emeklilere özel indirimler yolda: Emekliler vergiden muaf mı olacak? Emeklilere özel indirimler yolda: Emekliler vergiden muaf mı olacak? Haberi Görüntüle

SON TOPLANTIDA ALINAN FAİZ KARARI 

Eylül ayında gerçekleşen toplantıda ABD Merkez Bankası (FED), beklentiler dahilinde politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0-0,25 aralığında sabit bıraktı. Açıklamada, federal fon oranı için hedef aralığın yüzde 0 ile 0,25 arasında tutulmasının kararlaştırıldığı kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading