Yandex Metrica

Fed toplantısı ne zaman, faiz kararı saat kaçta, dolar altın etkilenir mi? Fed faiz yükseltecek mi?

Fed toplantısı ne zaman, faiz kararı saat kaçta, dolar altın etkilenir mi? Fed faiz yükseltecek mi?

Fed toplantısı ne zaman, saat kaçta? Fed faiz artıracak mı, düşürecek mi? Kararlar dolarda ve altında yükselişe neden olur mu? İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 18:14

Fed toplantısı ne zaman, saat kaçta? sorusunu bugünün ana gündem maddelerinden biri haline geldi. Zira Fed'den çıkan karara göre, dolarda ve altında yeni rekorlar gelebilir. 

FED faiz kararı için geri sayım başladı. Amerikan Merkez Bankası'nın faizleri artırıp artırmayacağı merak konusu olurken "Fed toplantısı ne zaman? Amerikan Merkez Bankası faiz kararı saat kaçta açıklanacak?" sorusu yöneltiliyor.

Bakan Şimşek'ten dikkat çeken enflasyon mesajı! Tek hane için tarih verdi Bakan Şimşek'ten dikkat çeken enflasyon mesajı! Tek hane için tarih... Haberi Görüntüle

FED TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fed toplantısı 2-3 Kasım tarihleri aralığında yapılıyor. Toplantı sonrası alınan kararlar 3 Kasım 21:00'da dünya kamuoyuna açıklanacak.

Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara yükseleceğini açıkladı Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara... Haberi Görüntüle

FED FAİZ YÜKSELTİR Mİ?

Fed başkanı Powell'ın "enflasyon tahmin edilenden daha kalıcı olabilir. Ekonomik toparlanma oldukça dengesiz" şeklindeki sözlerinden sonra gözler Fed'in faiz kararına çevirdi. Powell, bu konu hakkında dikkatli adımlar attıklarını belirtmiş, varlık alımları azaltılmıştı.

Fed'in faiz artırımına yönelik karar alıp almayacağı dünya kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Dünyanın önde gelen analistlerine göre, Fed bugün faiz artırımı yapmayacak. Piyasaların beklentisinin bu yönde olması, dolar ve altında yatay seyrin görülmesine yol açıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading